| Bianaca123 a întrebat:

Cum pot avea abdomenul plat in scurt timp si un fund mai bombat? big grin

Răspuns Câştigător
| deepinlovewithyou a răspuns:

Nu, in niciun caz sa nu faci abdomene sau sa te duci la alergat, pentru ca e pierdere de timp. Eu iti recomand un program foarte "agresiv" dar cu rezultate extraordinare.
Programul asta se cheama Insanity. Insanity este un fel de cardio amestecat cu exercitii pentru tonifierea abdomenului, a picioarelor, a fundului s.a.m.d.

Sa revenim.De ce iti recomand Insanity? Pentru ca l-am incercat si am vazut rezultate pe propria mea piele in doar 2 luni si mentionez ca nu prea am avut grija la alimentatie.Ca sa te convingi, poti scrie pe google Insanity Body Transformation iar acolo gasesti poze cu transformari incredibile atat a barbatilor cat si a femeilor. Daca iti descarci colectia, acolo vei avea 13 videoclipuri + un clip pentru cresterea masei musculare ( asta doar daca vrei ). Pe langa asta, ai si un calendar cu ce trebuie sa faci in fiecare zi, cum ar fi : Luni - Fit test, Marti - Insane Abs si tot asa. Are clipuri si pentru abdomen foarte utile pentru un abdomen de invidiat ( mai ales ca poti face si patratele pe langa abdomenul plat). Tot pentru abdomen iti recomand si seria Hip Hop Abs tot de la Insanity. Tot ce trebuie sa faci este sa ii urmaresti pe aia din clip si sa dansezi ca ei, sunt doar niste simple miscari hip hop care ard grasimile de pe abdomen! Crede-ma ca nu o sa te plictisesti si o sa iti placa, dar trebuie sa rezisti pentru ca exercitiile de acolo nu sunt tocmai usoare.De asemenea, ai si un ghid pentru o alimentatie corecta, ce sa mananci si ce sa nu mananci. Daca te tii de Insanity ( care dureaza 60 de zile tot programul ), crede-ma ca vei avea un beachbody perfect in doar 2 luni.Insanity pur si simplu mi-a schimbat mie viata, si chiar daca am ajuns la rezultatele necesare pe care le voiam, nu renunt si continui sa fac exercitiile pentru conditia mea fizica si sanatate.
Iti las un link mai jos cu un trailer despre ce e vorba in programul asta Insanity :

http://www.youtube.com/watch?v=NTEDDmCjd1k

Pentru fund iti recomand squats ( genoflexiuni ). Iti bombeaza fundul si ti-l fac mai musculos si mai bine structurat. 40-50 de genoflexiuni in fiecare seara si e de ajuns. :>

Mult succes si bafta cu exercitiile!

| Bianaca123 explică (pentru deepinlovewithyou):

Sunt niste transformari incredibile...cred ca o sa ma apuc de exercitiile acelea happy

| deepinlovewithyou a răspuns (pentru Bianaca123):

Mult succes si sa nu renunti o data ce te-ai apucat! Fii optimista si fa o schimbare in viata ta. Vezi ca exercitiile alea sunt grele si foarte grele, trebuie sa tii pasul cu cei din video si cu instructorul. Pe mine pozele cu Body Transformation m-au motivat foarte mult, si m-au impins de la spate sa incerc si eu Insanity si nu regret absolut nimic.

P.S. : Mersi mult de funda si bafta iti urez! :*

4 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Tie asta ti se pare un lucru important? Dumnezeu stie de ce te-a facut asa cum te-a facut si nu cred ca este nevoie sa te schimbi. Dar asculta-mi sfatul draga mea. Nu aia este important cum iti arata fundul ci cum iti arata sufletul. Daca sufletul este frumos si bine ingrizit atunci vei avea si un corp perfect, dar daca sufletul este lasat pe ultimul loc nu te mira sa nu obtii nimic si sa nu arati cum iti doresti.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Abdomene si alergare