Buna!
Parerea mea, personala, este urmatoarea:
Daca i-ai spune direct ca il placi, exista riscul de a-l indeparta de tine.
Pentru inceput, nu ai neaparata nevoie de cuvinte ca el sa inteleaga faptul ca il placi![]()
Ai putea sta mai mult in compania lui, ai putea vorbii mai mult cu el despre diverse subiecte, i-ai putea atrage atentia cu unele lucruri precum simplul fapt ca iti face placere compania lui.
Daca vede ca esti o fatuca ok, si nu cu fite, etc, si el s-ar putea sa isi doreasca sa te cunoasca din ce in ca mai bine, si astfel relatia voarta s-ar putea dezvolta, acest pas venind din partea amandurora, nu numai din partea ta asa cum s-ar intampla daca i-ai spune direct ca il placi.
P.S.: Sper ca ti-am putut fi de ajutor![]()
A.si era sa uit. Inca o parere fix personala:
E ok sa vorbesti pe mess cu el, dar din punctul meu de vedere nu mi-se pare chiar atat de ok sa-i spui pe mess ca il placi, sau el sa te intrebe pe mess daca vrei sa stai cu el.
Una e prin cuvinte, si cu totul altceva este atunci cand il vezi privindu-te in ochi, cum se balbaie de emotii, cum se manifesta cand e in prezenta ta, sa-i simti mirosul, sa-i simti caldura atunci cand e in apropierea ta, sa-l surprinzi din cand cand cum te priveste, iar atunci cand vi-se impreuneaza privirile se preface ca se uita in alta parte, etc.
Acestea sunt nimicurile care iti umplu viata. Nu cateva cuvinte insirate pe messenger