anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot face cunostinta cu fata? E o colega de clasa si imi place mult de ea. Dati-mi ceva sugestii cum sa incep relatia.

4 răspunsuri:
| motolo9ve a răspuns:

Te duci la ea,i zambesti,o intrebi ce face,o intrebi despre ea, cautati lucruri in comun, daca incepe sa mearga treaba, o inviti sa mai iesiti, vorbiti la telefon/mess/facebook/si daca aveti lucruri in comun va fi usor. daca totul merge ca la carte, mergeti la un film sau iesiti sa va plimbati si i spui tot ce simti. daca va veti vedea des va prinde drag de tine si poate chiar si eii va placea ed tine sau poate chiar si acum i place.fa asa cum simti tu.succes!:p

| racasannicoleta90 a răspuns:

De cele mai multe ori imi fac prieteni prin alti prieteni comuni. Incearca si tu metoda asta.
Daca chiar nu e nimeni care o cunoaste personal ia-ti inima in dinti si prezinta-te. Pana la urma daca sunteti colegi de clasa trebuie sa va cunoasteti odata si odata.

| Alexa_8901 a răspuns:

Pai.intrii usor usor in vorba cu ea, gasesti chestii pe care le aveti in comun...o inviti la un suc..mai intai ca intre prieteni si apoi vezi daca merge ceeva

| loraa a răspuns:

Pai ai putea sa rogi un coleg sa iti faca cunostinta cu eahee heesau trimite-i biletel:X