Si mie mie teama si cel mai simplu este sa iei aer adanc in piept. Te calmezi si cel mai bine e sa te gandesti ca nu se va intampla nimic. Eu reusesc sa imi inving teama dar nu e usor. De obicei ma tin departe de margini si ma gandesc la alte lucruri. De exemplu ma uit la priveliste
. Sper sa reusesti sa treci peste ea. Nu uita frica este doar un sentiment. Un fel de iluzie
.
Si mie imi este cam frica de inaltimi.Cand eram mica imi era frica sa ma urc pe scara ca sa ajung la mansarda
)Stiu ...foarte penibil![]()
Pai. daca prinzi curaj si o faci odata, o poti face inac odata si inca odata si inca odata.Aici depinde doar de tine! Fa-ti curaj, gandes-te ca o faci pentru mama ta sau chioar nu stiu pentru o persoana draga tie
Da, multumesc la toate pentru raspunsuri. Sunteti niste fete dragute ca ajutati un baiat la o chestia dinasta
A-s da la toate fundite dar...nu pot decat la una.
Nu mi se pare nimic amuzant.adica oamenii au temerile lor Spre exemplu : eu cand vad sange imi vine automat sa vomit. FoArTe NaSpA si cine stie... poate daca sari o data iti va placea si nu te vei mai opri...
))
Anamariasddjjjo100 întreabă: