1fii intelegator
2daca cineva are nevoie de ajutor ofera-te sa-l ajuti
3nu-ti barfi colegi(sau daca na iti scapa o vorba macar sa fie la cineva care are aceiasi parere cu tine ca sa nu te toarne)
4nu-ti schimba parerea daca ceilati nu te aproba
5nu fi fitos
6intra in vorba cu toti colegii nu doar cu unii care ti se par mai cool
7nu fi ipocrit
si na...nu mai stiu
sper ca te-am ajutat
[Anne']
Asta ar trebui sa iti spuna diriginta si daca ai intreba-o tiar spune ce faci tu rau si cam ce ar trebui sa faci! Si ce ramane nu faci nimic! deci nu te gandi ca iti da cineva raspuns deoarece nu sthim comportamentul tau!
Pai nj...
sa zicem ca nu trebuie sa te certi [ s nu fii fitsos
]
sa dai teme
[ in fine asta nu se pune ]
nj gandejtete ce tear deranja pe tine si nu fa chestiile alea
comunica mai mult
''''nj dk o fost de ajutor, funda? x"D
Sincer, ca sa fii coleg bun de clasa ar trebui sa fii implicat in treburile lor de ipocriti, asa ca mai bine stai in banca ta, gaseste`ti pe cineva care sa fie cat de cat intelegator cu tine si lasa-i pe ceilalti in legea lor.Eu de exemplu` am o clasa de tampiti, fetele umbla aiurea pe holuri, in rand, ca sa le vada baietii, toate adunate`n baie, nu stiu ce fac in mirosu` ala insuportabil, rad toata ziua, barfesc, numai eu si 2-3 fete mai stam prin clasa cu baietii, da` si cu aia cand n`au cumva chef de mers pe la panarame. Pur si simplu mi-ar fi sila de mine daca as face ce fac ei.
Mai bine stau cu cine-apuc, sau chiar si singura, nu ma deranjeaza, decat in gasca de tampiti dezaxati total.
Bafta` si ai grija cu colegu` bun de clasa!