Off
e grav atunci...incearca sa vorbesti cu rude mai tinere cum ar fi verisori verisoare sau surori de ce nu? daca ai bineinteles
. incearca sa vorbejti cu ei si spune`le ca e un cosmar pentru. tine asta. spune`le celor tineri sa incerce sa vb cu ai tai poate asa se schimba si ei un pic, sau poate ca`s asa din cauza ca le e frica sa nu patesti ceva stii tu la ce ma refer...violuri,crime etc.etc. bafta:*!
Incearca sa le explici ca asa este la moda, si asa se poarta din cand in cand
. Vorbeste calm cu ei si nu te rasti
ca asa am facut eu cu mama, am tipat una la alta pana nu mai m-a lasat sa fac nimic
da` pana la urma
cine o asculta?
Bine
asta`i in cazu` meu
dar tu poti vorbii cu ei si poti sa le spui sa te lase sa faci ce vrei, nici chiar ce vrei
.Ai uitat sa specifici catzi anisori ai
? Eu am 14 si am reusit sa-i conving sa ma lase sa fac ce vreau eu
. Bafta si Tsiee:*:*:*:X:X:X:X:X!
Poi am 13 ani si le-am spus ca asa e moda acum si asa se poarta dar nu vor sa inteleaga
Poi m-au prins odata cu droguri acum o luna si cred ac de aia dar si inainte aru asa.nu stiu da cred ca ma apuc sa fac ce vreau eu.Voi incerca si sfatul tau.Ms muult:X
Cu placere...
.
Off
e grav atunci...incearca sa vorbesti cu rude mai tinere cum ar fi verisori verisoare sau surori de ce nu? daca ai bineinteles
. incearca sa vorbejti cu ei si spune`le ca e un cosmar pentru. tine asta. spune`le celor tineri sa incerce sa vb cu ai tai poate asa se schimba si ei un pic, sau poate ca`s asa din cauza ca le e frica sa nu patesti ceva stii tu la ce ma refer...violuri,crime etc.etc. bafta:*!