nu cred ca esti grea de cap ![]()
Dai click pe o tara, ex Romania. Cand o sa fie el, gata-gata o sa ai in partea de jos, stanga niste optiuni, printre care "Modificare..." si faci click pe ce vrei. Poti sa-ti ascunzi anii, sexul, de ce esti in cautate, mai multe!
Sa-mi spui daca ai reusit
Cum se face pagina hi5...: intri pe www.hi5.com si iti v-a aparea o fereastra in care trebuie sa pui datele tale. E simplu, complectezi totul pana cand iti v-a scrie ca e gata. apoi daca nu-ti apare pagina ta intri din nou pe hi5.com si iti scrii e-mail-ul si parola date si inainte. Aici iti apare pagina ta si bine-nteles in partea stanga v-a aparea tipul de setari pe care vrei sa le faci, intri pe setari date/informatii si DEbifezi unde scrie tara. atat...:)
Mm... Sa incepem cu inceputul;).
1. Intri pe www.hi5.com
2. In stanga apare un chenar galben, in care scrie "Înscrie-te pe hi5"
3.La nume si la prenume scrii numele pe care vrei sa il ai pe hi5. (nick-ul)
4. Iti scrii adresa de e-mail
5.Alegi o parola
6. Selectezi anul in care te-ai nascut si scrii ziua si luna.
Nu apare tara din care esti decat daca vrei. Ca sa apara trebuie sa scrii tu tara la "localitate de origine".
Daca sunt mai multe date care vrei sa fie confidentiale, da click pe "Profilul meu"/"My profile", apoi vezi ca mai jos, in partea stanga scrie "despre mine". Dai click pe "editeaza Despre mine"/"edit about me" si iti alegi acolo.
Succes :)
Mm... Sa incepem cu inceputul;).
1. Intri pe www.hi5.com
2. In stanga apare un chenar galben, in care scrie "Înscrie-te pe hi5"
3.La nume si la prenume scrii numele pe care vrei sa il ai pe hi5. (nick-ul)
4. Iti scrii adresa de e-mail
5.Alegi o parola
6. Selectezi anul in care te-ai nascut si scrii ziua si luna.
Nu apare tara din care esti decat daca vrei. Ca sa apara trebuie sa scrii tu tara la "localitate de origine".
Daca sunt mai multe date care vrei sa fie confidentiale, da click pe "Profilul meu"/"My profile", apoi vezi ca mai jos, in partea stanga scrie "despre mine". Dai click pe "editeaza Despre mine"/"edit about me" si iti alegi acolo.
Gavrilutadaniel întreabă: