Nici mie nu-mi place.nici macar nu se compara cu celalalt. ai vazut ce urati sunt actorii? super najpa.
Groaznic! Celelalte mai sunt cum mai sunt, dar asta n-ar trebui sa se numeasca film!
Nu-mi place de ei. actorii zici ca sunt rromi si e o tampenie ca astia traduc cantecele in romana, macar de le-ar lasa in engleza sau in ce limba or fi, ca in romana nu suna DELOC bine.
Nici mie nu-mi prea place.M-am uitat putin insa m-am plictisit. Mie dor de vechii actori, cum ar fi Zack Efron sau VanessaSi cantecele sunt frumoase pe spaniola nu traduse pe romana.
Absolut hidos. Cel mai mult ma enerveaza cantecele lor cu tot cu videoclip. Nici macar nu rimeaza. Macar daca nu le traduceau.
Nu imi place...Macar de lasau melodiile in spaniola ca suna mult mai binee o prostie. Mie una fata aia imi place mai mult decat vanessa, dar baiatul e urat rau.
Total oribil. fata aiamariana sau cum o cheam
e najpa si c-am grasuta.si baiatul :-& inngrozitor...melodiile sunt chiar oribile. macar sa le fi lasat in spaniola
. cat despre film in general.hmm pai c-am aceleasi chestii ca in HSM doar ca nu atat de reusit...nu se poate compara cu HSM
Parcă uh ai fi frumoasă. fiecare cum s-a născut nu trebuie să-i judeci pe alţii.Toţi sunt făcuţi de Dumnezeu. Mie chiar îmi place de un baiat din High School Musical Viva Mexic(de Jorge Blanco)şi Marina e foarte frumoasă. Acum mă uit la film, pe disney şi chiar nu m-am plictisit până acum.
anonim_4396 întreabă:
Serendipity17 întreabă: