Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare si am fost mai mereu si am invatat din nenumaratele experiente ca ignorarea NU este buna! Deoarece le da curaj si incredere ca nu l-i se vor intampla nimic daca taci si nu faci nimic. In ziua de azi respectul se impune, NU se castiga, pentru ca lumea e rea majoritatea, nenorocita. Trebuie sa ai un caracter tare, dur, sa fii stapan pe tine si sa te impui. Prima data sa vorbesti frumos sa le explici cu calm, daca nu inteleg le vorbesti mai urat si in cazuri extreme se,, aplica,, ideea conform careia,, bataia e rupta din rai,,! Bafta si nu uita expresia,, cui pe cui se scoate,,!
Sa le raspunzi cu aceeasi moneda, adica sa-ti bati si tu joc de acele persoane.
Trebuie să încerci să-ți găsești alți prieteni sau pacea interioară pentru a nu depinde de acea lume care își bate joc de tine.Trebuie în primul rând să ai încredere în tine, iar în al doilea rând nu îi lua în seamă pentru că nu merită, așa îți faci rău.
Sper că ți-a fost puțin de folos sfatul meu și că vei reuși să ai încredere în tine, iar alții să nu te mai streseze.
Nu exista "medicament" pentru asa ceva.
Asta tu trebuie sa decizi, altfel s-ar putea sa ajungi dintr-o extrema in cealalta si sa vezi ca toti te evita si te vorbesc fara sa stii cu ce ai gresit.
yunia întreabă: