| aldes a întrebat:

Daca ai program de dimineata la liceu cum e mai bine, sa zici neata si sa ridici mana in sus cand intri in clasa, sa nu zici nimic si sa te duci in banca sau sa saluti asa pe cati'va cu careteai imprietenit
ps. nu prea cunosc pe nimeni, maminprietenit doar cu 1 momentan.

10 răspunsuri:
| Raniaa a răspuns:

Buna, saluta-i pe toti happy

| aldes explică (pentru Raniaa):

Poti sa dezvolti raspunsul?
adica, sa dai noroc cu fiecare la rand(sa colinzi toata clasa mai ales daca toti sunt in banca) sau varianta care am ziso eu cu neata?

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cand intri intr-o incapere in care se gasesc mai multe persoane, indiferent daca le cunoasti sau nu, esti onligat sa saluti. Nu se spune neata, este semn de lipsa de respect fata de tine insuti, se spune frumos si clar Buna dimineata. Nu e nevoie sa ridici mana, vorbeste doar clar si suficient de tare sa te auda toti. Sa stii ca la liceu regulile de politete nu se abolesc. Esti obligat sa respecti absolut toate regulile pe care le stii

| aldes explică (pentru Brigaela):

Din cate inteleg dvs ati facut liceul cam pe era comunista exact?
Chiar credeti ca se mai aplica acelasi norme ca pe atunci, plus ca generatilenoi au o alta mentalitate, fara suparare dar am pus expre la categoria adolescenti ca sa nu vina cineva care sainceapa "Pe vremea mea se... "
Chiar credeti ca generatia dupa 2000 mai este la fel ca cea de pe vremea dumneavoastra?
Plus ca din cate am observat de la gradinita pana acum doar profesori an ayzut soybabd "Buna dimineata" elevi rar

| aldes explică:

Tu chiar crezica daca sunt junior nu pot da report si prin alta metoda laughing decat cea la vedere xD

| Raniaa a răspuns (pentru aldes):

Faci un semn uşor cu mână şi spui ceva de genu "Bună/ Salut... tuturor" când ai intrat pe uşă. Că doar nu te apuci acum să faci pelerinaje pe la colegi, la bancă.

| aldes explică (pentru Raniaa):

Da daca zici decat Salut ce are?

| WaterDrop a răspuns (pentru aldes):

Ce? Poti face orice doresti tu, este o lume libera.Insa probabil tocmai de asta nu ai prieteni, pentru ca ii parasti pe toti si nu esti in stare sa accepti o gluma.Ce lume rea, deja ma gandesc la sinucidere sad

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru aldes):

Nu, sigur ca nu. In era comunista era o mentalitate prosteasca, lumea nu prea era politicoasă, politetea era considerata ca apartinand boierimii si occidentului decadent. Eu am facut scoala dupa Revolutie, cand noi, romanii, am inceput sa ne recapatam valorile, sa ne purtam ca niste oameni liberi si demni, sa ne respectam si sa dorim respect. Ar fi trist daca noua generatie ar renunta la valori si s-ar intoarce la mentalitatea comunista. Dar nu cred ca e posibil, multi dintre copii merg acum in strainatate si vad cat de politicosi si respectuosi sunt cei de acolo si vor si ei sa fie la fel. Eu chiar cred ca generatia 2000 va fi una pentru care valorile reale sa devina naturale

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru aldes):

E un salut intre prieteni, iar el a precizat ca inca nu si-a facut relatii de prietenie cu colegii. Banuiesc ca nu s-ar simiti confortavil sa fie atat de neconventional deocamdata