Lumea e plina de persoane diverse, eu unul dacă mi-as fi făcut dreptate ori de câte ori dădeam de niste lepre, acum eram la închisoare cu sentința pe viață ![]()
Așa că na, înainte de impuls, pune rațiunea și totul va fi mai ok
Cheers!
Poti face reclamatie la Politie, dar intai scoti certificat medico-legal.
Daca-i dai un pumn si el cade cu capul de bordura si moare, ajungi sa faci puscarie ca prostul si cui ii pasa de demnitatea ta?
Te-a durut gura sa vorbesti atunci cand te-a lovit, sau atunci nu aveai demnitatea cu tine?
"Am dreptul de al lovi pe acel cineva dupa un interval de timp de la lovitura fara a intra in probleme? "
NU AI! Nu-ți faci singur dreptate!
Violenta nu e niciodata solutia! Suntem totusi (sau ar trebui sa fim) mai evoluati de atat.
https://i.pinimg.com/......0e51f4.jpg
Bro, libertatea ta e mai importantă decât demnitatea,crede-ma![]()
Și nu,răspunsul e nu însă dacă nu se potolește, duceți-va tu cu martorii la poliție și dați declarație.
Mai bine sa plătească el decât tu,are logica?
Plus că na,om trai noi in tara haosului,mai rău ca-n jungla, dar nici dreptatea nu se face cu mana ta, nu e moral înainte de toate.
Că ăla e din jungla, tu arata-i că ești mai inteligent, că de prosti e plina tara
Arati ca esti mai inteligent, nu ca esti prost.Nu e prima data cand are harfe d-astea cu mine.Crede-ma ca esti intr-un punct in care vrei sa i spargi fata
Lumea e plina de persoane diverse, eu unul dacă mi-as fi făcut dreptate ori de câte ori dădeam de niste lepre, acum eram la închisoare cu sentința pe viață ![]()
Așa că na, înainte de impuls, pune rațiunea și totul va fi mai ok
Cheers!