"Nu ma iubeste" - woah woah woah, un mic sfat: "a iubi" e un cuvant puternic, nu il folosi aiurea, daca il folosesti si nu stii intr-adevar ce inseamna, vei intra in situatii jenante in viitor.
Cat despre situatia in sine, din perspectiva mea, -nu as zice neaparat ca isi bate joc de tine-, dar te trateaza superficial; playing "hard to get". Lasa-l balta, e o idee proasta sa fi intr-o relatie cu o personalitate manipulatoare oricum.
Probabil daca nu te duci tu frumos si direct la el sa lamuresti chestia el o s-o tina tot asa pana... termina scoala sau se indragosteste de altcineva.
Complicat... Chiar ar trebui sa stai de vorbă cu el si daca nu vrea sa iti zica il poti pune la încercări. Sau poti sa vorbesti cu mama ta.
Si eu am fost in aceasta situati, dar in cealalta persoana. Stiam ca fata ma place si parca si eu o placeam dar erau atatea la mijloc... nu eram sigur de ceea ce simteam, ea era cea mai buna prietena a celei mai bune prietene a mele, era si ceva nou si pur si simplu asteptam... ce asteptam? Nici eu nu stiu =] in cele din urma m-am decis si am iesit cu ea dar dupa cam o luna ne-am separat.