| MrsDeee a întrebat:

Dacă mă machiez în prima zi de liceu o să fac o impresie bună?
(Față de cei mari : clasa a 10 a, a 11 a și a 13 a)?
Cum fac o impresie mai bună cu sau fără machiaj?
Dau fundă ( celui care răspunde la ambele întrebări)

Răspuns Câştigător
| Mrfear a răspuns:

Fiecare om este diferit, eu de exemplu as prefera sa vad un om fara machiaj, sa vad ca se simte mandru pe propia piele, dar altii prefera machiajul deoarece li se pare un strop de stralucire.Deobicei fetele la liceu se macheaza, dar o impresie nu o va putea face un machiaj de pe tine. Poti sa vi cum consideri ca iti sta mai bine, daca tu esti frumoasa si fara machiaj (nu vad de ce nu ai fi) poti veni nemachiata, dar imbracata frumos. Oricum mai este timp pana la toamna (daca atunci treci a 9-a, asa ca ai timp sa te gandesti). Deci poti face o impresie la fel de buna cu si fara machiaj, dar de obicei fetele se machiaza la liceu, dar mi se pare aiurea sa te machezi mereu cand mergi la liceu, dar in prima zi ai putea sa o faci.Totusi,lumea va tine cont si cum te comporti, ei daca vad o fata frumoasa si machiata dar cu un comportament foarte urat atunci nu prea vor avea placerea de a sta cu tine, chiar si-ar putea bate joc.Deci in concluzie poti veni machiata daca vrei, dar nu in fiecare zi deoarece si fetele care se machiaza in exces nu prea sunt vazute bine, chiar si de mine. Sper doar ca prin machiaj nu te referi sa te dai cu 2 rujuri, farduri si fond de ten.Nu trebuie sa iti ascunzi fata, ci doar sa-i oferi putina stralucire, mai ales ca machiajul de la varste minore poate duce la imbatranirea tenului si este o masca. Daca vi machiata excesiv in prima zi iar in a doua zi nu te mai machiezi vor fi surprinsi.Parerea mea, ori vi nemachiata ori te machiezi, cu un rimel/ruj dragut sau ceva mai usor.

4 răspunsuri:
| Equinoxeth a răspuns:

Contează caracterul. Dacă te comporţi fals, urât sau încerci exagerat să impresionezi poţi fi percepută ca o "piţi". Cel mai bine e să fi tu însăţi. Însă ar fi bine să te machezi puţin, ţi-ar da un plus de stralucire.

| Violleta2022 a răspuns:

Fara machiaz!
Sa nu risti sa te trimita din prima zi acasa, sa-ti cureti machiajul!
Te duci sa inveti la scoala, nu te duci la discoteca!

| AurasDinPantelimon a răspuns:

Itz spun ieu ce mar cuceri la o fata. daca se arunca in genunchi cand ma vede in baie desfacand pantaloni de la versace. e regina mia atuncea o pup pe bot si pe frunte :*****

| lorena1gianinak a răspuns:

Poate clasa a 12-a.Nu e nevoie de machiaj, risti sa faci o impresie proasta.lasa-l naibii la varsta asta bucura-te de copilarie.