Pai fata nu prea are asa o vina ptc nimeni nu i-a spus ca relatia este secreta si ca nimeni nu trebuie sa afle de ea deci. si baiatul are o vina ptc de ce sa se supere ca lumea a aflat asta adica cum ei nu se saruta nu se tin de mana nu fac nimic si nici baiatul din cate am cintit in intrebare nu a zis fetei ca relatia este secreta si sa nu mai spuna nimanui deci acest baiat vroia sa gaseasca motive sa se desparta de acea fata si nu merita impacare sau scuze asa ca fata ar trebui sa treaca mai departe.
Cred ca acel baiat a dorit sa fie cu ea doar asa la panarama deoarece daca ar fi iubito cu adevarat nu lar fi deranjat daca stia lumea de relatia lor.Parerea mea
Pai nu putem sa spunem ca aceea fata este rea, dar baiatul acela fara suparare e magar inseamna ca ii e rusine cu tine astia sunt genul de baietii de care trebuie sa te feresti.nu ai ochi pentru el lasa-l mai sunt o gramada care vor striga in gura mare nu ca asta care nu vrea sa zica...adica de ce? care e problema.Dar si fata e cam gura sparta si ea dar iarto daca stii ca nu a facut intentionat