anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca va pricepeti la semnificatia viselor va rog sa cititi si sa-mi dati concluzia. Am vizat ca eram in mall cu un prieten si mama lui(ne cunoastem de mici dar de 2 ani nu mai vorbim ca avem alte anturaje. Ne am mai intalnit la zile de nastere sau prin oras), deci eram in mall cu ei si trebuia sa merg acasa pe jos, eram putin anxioasa iar ei m-au condus pana la o pasarela, doar ca pana sa ajungem la pasarela aia, in spatele meu a aparut fostul meu si mama lui(prieten cu baiatul de mai sus, el mi-a facut cunostinta cu fostul) si am devenit mai anxioasa, cand am vazut cu prietenul meu si mama lui urca pe scari i-am intrebat daca merg in cartierul meu, si au zis da. Cum erau ei in fata de parca nu erau cu noi, fostul meu si mama lui erau in spatele meu dar foarte aproape, nu la distanta. Am inceput sa urc scarile care erau foarte abructe, anxietate si mai crescuta(desi eu n am frica de inaltimti) si am simtit ca ma duc pe spate dar fostul meu m-a prins iar in momentul ala in mintea mea a fost "daca nu erau ei cadeam si muream". Am inceput sa urc scarile in 4 labe si cand am ajuns sus fostul meu ma tinea de brat ca sa merg si sa nu cad, doar ca nimeni de acolo n-avea treaba cu scarile, erau foarte linistiti si urcau cu usurinta, cand am ajuns sus m-am trezit. Si s-a mai intamplat ceva pana sa ajungem la pasarela dar nu mai stiu exact contextul, stiu ca se intampla ce imi era frica, spre exemplu pe drum imi era frica ca nu cumva sa ma impiedic si fix atunci n-am impiedicat, si inca ceva dar nu mai stii, iar fostul meu a zis "tu iti induci" si dupa "si ar mai fi niste teorii conspirationale dar nu mai zic" (tot legat de mine) si am inceput sa insist sa zica ce ar mai fi, si cand era pe punctul de a zice l-am ciupit de spate ca sa se oprească pentru ca aparuse mama lui in spatele nostru si ma gandeam ca ea nu trebuie sa auda.

Acum cum am intrat sa-mi verific notificările, intru pe snap si imi apare o sugestie noua…fostul meu, care erau sansele? Ideea e ca am fost impreuna acum 2 ani si ceva si nu mai simt nimic pentru el, doar ca dupa visul asta m-am intrebat oare ce mai face. El a fost primul baiat dupa care am suferit, dar cateva luni mai tarziu am avut o relaxie inexplicabil de toxica cu alt baiat, care mi-a lasat un gust amar in gura. Si m-am gandit ca semnificatia caderii de pe pod in vis, a fost ca daca nu era el inaintea relatiei toxice, cadeam jos pentru ca nu eram pregatita de asa ceva. In prezent nu imi mai pasa nici de ala cu relatia toxica.

7 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Doar tu poti sti semnificatia viselor tale.
Tine un jurnal de vise. Noteaza fiecare vis prima data cand te trezesti dimineata.
Recitesti dupa vreo 6 luni si vezi cum se coreleaza cu evenimentele din viata ta.

| Miruna333 a răspuns:

Visele de nopate sunt lipsite de orice insemnatate

| Emmmmmanuela a răspuns (pentru Miruna333):

Religia te contrazice, si oamenii care de exemplu, si au visat actualii soti cu ani in urma. Sa stii ca totul pe acest pamant are un scop, exista divinitate si alte chestii, sub alte forme, INCLUSIV VISELE

| Miruna333 a răspuns (pentru Emmmmmanuela):

Vorbe in vant, dovezi 0

| Emmmmmanuela a răspuns (pentru Miruna333):

Exista dovezi happy

| Miruna333 a răspuns (pentru Emmmmmanuela):

Le poti impartasi cu mine?

| annonimaaaa555 a răspuns:

Visul arată că ai avut nevoie de sprijin într-un moment greu, iar fostul simbolizează siguranța de dinaintea unei relații toxice. Nu mai e vorba de sentimente, ci de cum ai perceput acel echilibru înainte de haos. Subconștientul tău încă procesează tot ce ai trăit.