anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca voua v-ar spune cineva ca ``ma enervezi``sau ``incearca sa nu ma enervezi.``cum ati lua-o? poate ca am eu tendinta de a gandi prea mult, dar... daca zice lucrul asta de mai multe ori, nu incepi sa te simti aiurea? oarecum sa ai tendinta de a te da din calea pers respective pentru a nu o enerva/deranja? adica bun, eu enervez. dar si daca incerc sa nu fac asta, totusi tot o enervez pe persoana respectiva.in fine, nu prea imi dau sema prin ce, dar la un moemnt dat nu rezulta ca ii esti antipatic acelei persoane? deci nu vreau sa-mi fie luata in nume de rau intrebarea, dar vreau cateva puncte de vedere.

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Mi se spune rar ca sunt enervanta.De ce? Pentru ca sunt un om care tace si asculta, un care daca l-ai vedea pe strada ai zice:"Bai uite in sfarsit un om normal". Si cand colodevil
Asa mi-au zis ai mei:"Mama in viata sa vorbesti cat trebuie si sa fi atenta la toti si la toate". De aia se mira proful de romana ca ma exprim excelent in scris si cand e vorba de papagalicit dar serverele eroarelaughing
Nu m-as supara.In general nu ma supar prea usor. Dar am si eu o limita ca om.Cand ai reusit sa ma scoti din pepeni, scot foc pe narilaughing

| Tweetymrrr a răspuns:

Ok! Si eu sunt o persoana stresanta cand vreau :-> uneori este bine, alteori nu. Daca aceea persoana de care tu vorbesti iti zice mereu asta inseamna ca :
-este geloasa sau invidioasa pe tine
-are probleme serioase
-se enerveaza prea usor
Deci orice ar fi reprezinti un pericol pntr el\ea parerea meawinkingDeci e de bine laughing)intr-un felwinking

| AlerimxD a răspuns:

Dacă nu vrei să enervezi o persoană, dar aceasta se enervează din cele mai mici lucruri pe care le spui sau le faci ar fi mai bine s-o ignori, pentru că are probleme mari. Nu eşti o persoană antipatică, ci acea persoană se enervează prea uşor şi trebuie să înveţe să fie mai calmă.
Xoxo.

| Aiicha a răspuns:

Poate persoana respectiva e prea stresata/sau suparata in momentul asta.Lasa-i putin timp si poate isi va seama de comportamentul ei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am un raspun auzi ai dreptate dar incearca mult de tot sa nu enervezi pe nimeni ca eu ma enervez si repede