anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ati sti ca mai aveti o zi de trait ce ati face?happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna happykiss

Sincer thinking as face toate lucrurile pe care nu credeam vreodata ca le voi face... As spune tuturor pretenilor k ii iubesc si le-as multumii pentru devotamentul lor... m-as imbraca in roz :&
Si nu as spune nimanui nimic. I-as da pc-ul meu lu sor'mea chatterbox
As face pentru prima data in viata clatite pentru mama chatterbox... si as invata sa merg cu scuterul pentru tata chatterbox

As iesii cu prietenii in club si as sta pana la 12, as saruta fiecare baiat din club ...si mi-as lua ultima cearta de la parinti ca am intarziat acasa day dreaming, iar apoi m-as uita pentru o ultima data la pozele mele, si la luna happy si mi-as spune ca am trait o viata grozava...

Sper kk aceasta zi sa vina cat mai tarzu... dar nu noi hotaramk asta, tu ce ai face?

Mult succes in contnuare si iti urez ca acea z sa vina peste cel putin 100 de ani kiss

32 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Mi'as face un tatuaj, mi'as pune pierce in limba, as injura'o in fata pe profa de fizica, le'as spune la parinti ca fumez si de aia mi se termina alocatia asa de repede laughing, si restul zilei l'as petrece cu toti prietenii mei happy

| Victoria a răspuns:

As merge la biserica si mi-as cere iertare pentru toate pacatale comise fara voia mea. Le-as multumi parintilor pentru ca mi-au purtat de grija neconditionat si profesorilor pentru ca au crezut in mine.

| Ana a răspuns:

Nici nu as vrea sa ma gandesc la asta!

| inna a răspuns:

Sex

| SweetCandy a răspuns:

Nimic special...pentru ca ar fi prea repede si nu as avea timp sa imi fac un program!

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Ar fi doar o alta zi, dar ultima. As trai-o la fel ca pe celelalte. Aceleasi obiceiuri, in schimb cred ca as merge acasa. As bea cafeaua dimineata in sanul familiei as zambi, as rade, as fi bucuroasa. As gati mancarea preferata, m-as plimba si as sta la vorba cu mama mea. Si le-as spune ca iubirea mea pentru ei este infinita.

| Gabystelistu95 a răspuns:

Sa il iert pe Dumnezeu sad

| alexdop21 a răspuns:

Daca e poti sa te uiti la celelalte 10328741 de intrebari la fel si vezi ce s-a raspuns.
Oricum as traii si ultima clipa la maxim

| PauLa.M a răspuns:

Majoritatea oamenilor spun ca ar face sex, sau s-ar droga, ar sparge o banca… Eu zic ca nu as sti pe unde sa fug mai repede spre un loc unde sa existe cele mai mici sanse sa mor. Cum ar fi in mijlocul unui camp. Da, acolo e posibil sa ma loveasca fulgerul, dar nu e posibil sa dea masina peste mine, sa-mi cada ceva in cap.complicat
dar de fapt cred ca nici nu as putea sa ma gandesc la ce sa fac.probabil m as gandi cat timp mai am.ar fi o tensiune prea mare laughing
4 ore :-s
3 ore... sigh
2 ore. sad
1 ora. straight face
10 minute :-ss
aleluia laughing
nu stiu big grin

| Gabry a răspuns:

Nimic!sad
Sensibila cum sunt eu, probabil m-as (De fapt sigur) m-as bloca complet, as vrea sa fac ceva, sa-mi cer scuze de la toti pe care i-am necajit si sa ma pot intelege cu toata lumea! Dar mi-ar fi frica si pana ma hotarasc s-o fac, ar trece ziua...

| barbyr0z.ex.fantadelamaye a răspuns:

Multe!
cred ca as sta cu prietenii si parintii! si le-as spune ca i iubesc neconditionat! si as zimbi in continuu sa vada ca am fost fericitaa

"si cand am sa mor vreau sa`mi scrie pe mormant, n`am fost las, n`am fost drac dar nici sfant"

| dEutSa_8892 a răspuns:

As face tot ce nu am facut pana acum...

Mi-as cere iertare de la prietenii pe care i-am ranit, mi-as cere iertare parintilor pentru zilele cand le-am vorbit urat, mi-as aduce aminte de toate momentele fericite, dar si de cele triste, din viata mea... m-as duce la cimitir, la bunicii mei, si le-as spune ca in curand o sa le tin companie in Inaltul Cerului si cel mai important lucru ar fi sa-i spun iubitului meu ca-l iubesc enorm si ca nu-l voi uita niciodata si ca de acolo de Sus o sa-i veghez intotdeauna pasii si o sa-i luminez drumurile intunecoase si ca atunci cand in sufletul lui va fi intuneric, voi fi unica stea ce ii va lumina calea spre fericire!

| AliNuTzA_9627 a răspuns:

M-as ruga non stop, sa imi ierte D-zeu pacatele, ca nu vreau sa ajung in iadbig grin.

| den a răspuns:

Hmm... dificila intrebarelaughing...as sta cu prietenii si parintiihappy

| metonst54 a răspuns:

L-as omori pe Guta si pe Basescu si cativa profesori, dupa care imi trag un glont in cap ca nu mai am chef sa astept

| Teooo a răspuns:

Buna happy

As face lucrurile care mi-le doream cel mai mult...

Mi-as saluta parinti, rudele si le-as spune cat de mult ii iubesc...

Pa :*:*

| gossipgirl a răspuns:

As trai ca si pana acum : la maxim laughing
Adica. ce altceva? thinking

| scufitzaneagra a răspuns:

As petrece toata ziua cu persoana iubita...

| byenkutzyk a răspuns:

Pai as incerca sa fiu cea mai fericitabig grin... M-as distra toata ziualaughingNu as sta nici macar o secundahappyAs fi ocupata non-stop!laughingAs strange toate pietenele si toti prietenii cu care ma inteleg cel mai bine si am face tot ce ar fi posibilwhistling... Dar cine stie cand va fi ultima...Nu avem de unde sa stimstraight faceTrebuie sa stim sa petrecem fiecare zi ca si cand ar fi ultimalove struckDar tu? Ce ai face?batting eyelasheskiss

| sunt_fericita a răspuns:

Ash plinge mult... as sta toata ziua cu iubitul meu as face pentru prima data dragoste happy Iash spune mamei cit de mult o iubesc... miash cere zcuze de la ei pe care i-am dezamagit odata. Celor care ii urasc liash spune tot ce cred despre ei. Sh mas ruga Domnului sa ma ierte... sper cami va ajunge o zi ca sa fac toate astea laughing

| soseta ucigasa a răspuns:

Probabil m-as sinucide, si astfel as crea o imposibilitate temporala ceea ce ar duce la o ruptura in continuul spatiu - timp si probabil nu as mai muri big grin

| Miruna3094 a răspuns:

As trai fiecare clipa ca pe un an

| Spy a răspuns:

Poi le-as spune tuturor ca ii iubesc as vinde ceva din casa daca sa zicem ca nu as avea banii sau as sparge obanca as da un mega party sa se distreze cei dragi si m-as ruga mereu

| ciumpalaku a răspuns:

Oamenii care stiu cand le va fi ultima zi, sunt cei mai fericiti pentru ca au timp sa isi ceara iertare de la toti, sa se spovedeasca si sa isi primeasca ultima Impartasanie ca sa se poata mantui.Toate astea le-as face eu daca mi-as cunoaste ultima zi de viata...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu se va intampla asa ceva deci nu am dc sa ma gandesc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bune raspunssmug
mersi
ew c as face?thinking
daca as avea pr in perioada aia si las iubi as sta q el macar jum din zi
sau toata impreuna q familia si prietenii
i-as strange pe toti si as plange aducandumi aminte ce frum a fost viata mea pana in momentul de fata:X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As rade, m-as plimba cu rolele si as mancalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

M-as buli sa nu mor proasta. da tu? estri? sau...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As vizita Japonia...as scrie o carte...as face un copil...as scrie ultimul haiku...as revedea toate persoanele ce imi sunt dragi...as mai copia inca o data la lucrare la greaca(am disperat-o pe profa, ca nu ma poate prindebig grin)... m-as intoarce acasa, in Romania, unde mi-as da seama ca intr-o zi n-am timp sa fac nici macar 5% din toate astea. Hai ca m-am intins la vorba si a trecut ziua. Sa-mi fie tarana usoara.

Întrebări similare