anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ati sti ca mai aveti o zi de trait ce ati face?happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna happykiss

Sincer thinking as face toate lucrurile pe care nu credeam vreodata ca le voi face... As spune tuturor pretenilor k ii iubesc si le-as multumii pentru devotamentul lor... m-as imbraca in roz :&
Si nu as spune nimanui nimic. I-as da pc-ul meu lu sor'mea chatterbox
As face pentru prima data in viata clatite pentru mama chatterbox... si as invata sa merg cu scuterul pentru tata chatterbox

As iesii cu prietenii in club si as sta pana la 12, as saruta fiecare baiat din club ...si mi-as lua ultima cearta de la parinti ca am intarziat acasa day dreaming, iar apoi m-as uita pentru o ultima data la pozele mele, si la luna happy si mi-as spune ca am trait o viata grozava...

Sper kk aceasta zi sa vina cat mai tarzu... dar nu noi hotaramk asta, tu ce ai face?

Mult succes in contnuare si iti urez ca acea z sa vina peste cel putin 100 de ani kiss

32 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pei ce sa fac...hee hee as trai la maximum...mas distra si as goni p sosea cu 200 la ora.nu conteaza daca mor ma vad cu pr si petrec o noapte cu el...si ma duc la o discoteca cu prietena mea

| cilion_5256 a răspuns:

Asi cere ertare de la toti ce ma cunosc... asi trimeti pe toti in masa... si asi face o prostie ca scrie in ziare despre mine happy sa ramin in istorie pentru ceva... si in fine asi bate un SEX pe nota 10!

| samsonxlr a răspuns:

Tot ce tine aventura si actiune

Întrebări similare