anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dau funda, intrebare pentru toata lumea care vede asta si care a avut o "relatie daca o pot numi de genu.
Inceputsadpusti la 17 ani liceu mate-info antisocial) era o seara ca oricare alta. Ascultam muzica si citeam, dupa un timp ca majoritatea m-am apucat sa ma uit pe storyurile de pe Facebook am dat reply din greseala la o tipa. Welp de la acea "greseala s-a rezumat la o continuare asa ca mi s-a ivit sa discut despre un topic gen anime.
Am inceput a discuta cu ea pana la ore tarzii(12-02 noaptea eu dormeam pe la 20:30-22:30 daca aveam teme) si asa am tinut-o pana ea a zis ca merge la oftalmolog si eu voiam sa fac o programare asa ca inainte ca sa merg doream si ceva informatii ca bonus asa ca daca tot am vazut ca merge la oftalmolog am rugat-o sa o intrebe de ceva infectie. Dupa un timp imi da mesaj sa ne intalnim si sa-mi dea o reteta cu ceva vitamine. Imi cere numarul iar ea o inceput sa sune fix in ora "din greseala" asa ca am mers curios fiind de reteta eram foarte emotionat, n-am mai interactionat de mult cu alte persoane, viata mea era mai tot timpul "deja vu(fiecare zi era la fel)" asa ca la prima vedere o salut si ea ma imbratiseaza. Eu nu ma asteptam la asta, cum am spus mai sus sunt antisocial si de abia reactionez cu persoane, eram foarte emotionat la acea faza si incepe a-mi face complimente (ca sunt inalt, sunt qt, am un comportament si o politete super si niste ochi super) eu trebuia sa plec acasa asa ca am inceput s-o intreb de reteta dupa ce mi-o da mi-am luat ramas bun imbratisand-o inca o data, eu tremurand tot la picioare si am zis ca daca doreste mai putem vorbi in continuare pe mess. Dupa am inceput a face glume qt si "hai sa mergem la un ceai, imi esti dator cu ceva.
Ce ati fi facut voi in locul meu?

10 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ai început bine. Continuă.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Continua mai, zau asa.

Bafta!

| Alexboss121 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Dar a spus ca suntem "prieteni cu beneficii" si asta nu prea am inteles.

| Catrice a răspuns:

Care ie întrebarea? thinking

| Alexboss121 a răspuns (pentru Catrice):

Welp nu a fost postat chiar tot nu o mers sa bag toata continuarea. ma intrebam ce ati fi facut voi in locul meu

| Alexboss121 a răspuns (pentru Catrice):

Dau funda, intrebare pentru toata lumea care vede asta si care a avut o "relatie daca o pot numii de genu"
Inceputsadpusti la 17 ani liceu mate-info antisocial) era o seara ca oricare alta. ascultam muzica si citeam dupa un timp ca majoritatea m-am apucat sa ma uit pe story urile de pe Facebook am dat reply din greseala la o tipa. welp de la acea "greseala s-a rezumat la o continuare asa ca am mi s-a ivit sa discut despre un topic gen anime"
am inceput a discuta cu ea pana la ore tarzii(12-02 noaptea eu dormeam pe la 20:30-22:30 daca aveam teme) si asa am tinut o pana ea a zis ca merge la oftalmolog si eu voiam sa fac o programare asa ca inainte ca sa merg doream si ceva informatii ca bonus asa ca daca tot am vazut ca merge la oftalmoloc am rugat o sa o intrebe de ceva infectie. dupa un timp imi da mesaj sa ne intalnim si sa mi dea o reteta cu ceva vitamine in era ultima ora. imi cere numarul iar ea o inceput sa sune fix in ora "din greseala" asa ca am mers curios fiind de reteta eram foarte emotionat n am mai interactionat de mult cu alte persoane viata mea era mai tot timpul "deja vu(fiecare zi era la fel)" asa ca la prima vedere o salut si ea ma imbratiseaza. eu nu ma asteptam la asta cum am spus mai sus sunt antisocial si de abia reactionez cu persoane eram foarte emotionat la acea faza si incepe a mi face complimente (ca sunt inalt, sunt qt, am un comportament si o politete super si niste ochi super) eu trebuia sa plec acasa asa ca am inceput s o intreb de reteta dupa ce i mi o zis mi am luat ramas bun imbratisand o inc o data eu tremurand tot la picioare si am zis ca daca doreste mai putem vorbi in continuare pe mes si dupa am inceput a face glume qt si "hai sa mergem la un ceai, imi esti dator cu ceva

| Catrice a răspuns (pentru Alexboss121):

Stai că nu pricep....ai dubii dacă sa continui sau nu? De ce nu te lași purtat de val și ce-o ieși, o ieși.

| Andreeush a răspuns:

Și care-i problema?

| alexalx1234 a răspuns:

Frate profită de ocazia asta, alta nu ști dacă mai vezi. Tu ai avut norocul să dai de o fată ok fără să te chinui și alții care se chinuie din răsputeri dau doar de tâmpite fițoase. NU DA CU PICIORUL.

| 33lasuta a răspuns:

Din toate intamplarile poate iesi ca te place pentru ca iti face favoruri, povestea cu oftalmologul. Fetele nu se complica cu o chestie pentru un baiat cu care s-au intalnit online, doar daca il plac. Fetelor le place ce vad. am vrut sa zic ca fetelor CHIAR le place ce vad si faptul ca te-a facut qt inalt si ochi superbi denota ca simte ceva pe plan fizic. Iar cum a un comportament si o politete super denota ca esti placut de oameni. Continuam ``imi esti dator cu ceva`` spune ca vrea sa va intalniti sa va vedeti ca o parte din ea vrea sa te vada din nou... fetele sunt rusinoase. Sper ca te-am ajutat, succes!