Buna
Iti zic sincer.acea persoana nu te merita si de aceea te face sa suferi batandu-si joc de sentimentele tale.
Incearca sa iesi cumva din acest impas.stiu ca e greu.si eu sunt dezamagit de lumea asta.incearca totusi sa il lasi (daca e inca prietenul tau) caci iti va face si mai mult rau.acum nu realizeaza ce va pierde insa mai tarziu isi va da seama cat de "inteligent " a fost.ca nu a stiut sa iti pretuiasca sentimentele.
Degeaba daca tuh ii dai tot ce ai mai bun de la tine si el nu vede.si continua sa isi bata joc.pacat
Stii cum se zice. uneori ajungi sa iubesti pe cineva incat ii dai totul inclusiv pe tine. apoi tot tuh esti cea care suferi si el merge mai departe.
Mie imi pare rau ca aud asta.se pare ca lumea devine din ce in ce mai "indiferenta" si "nepasatoare".nu are pic de sentimente uneori.si asta doare cel mai mult.
Eu iti doresc sa poti trece cat mai repede peste acest eveniment atat de dureros.am avut si eu asa ceva.stiu ca e foarte greu uneori insa nu imposibil.incearca si ai sa vezi ca lumea nu sta doar intr-o singura persoana care nu te apreciaza asa cum esti tuh insuti
Numai bine iti doresc si sper cu ardoare ca iti vei reveni, pwpici :*
Ironia sortii face sa ai dreptate, cred ca fiecare din noi trece prin astfel de situatii macar o data in viata.Conteaza sa reusesti sa te ridici la timp,sa nu te agati de trecut, ci sa vezi partea luminata a lucrurilor pe care inca nu le-ai incercat, partea frumoasa a drumului ce se asterne inaintea noastra.Si eu am trecut prin asta,unde naiba a fost el cand aveam nevoie de comunicare,de intelegere,si de afectiunea lui? Era baiatul meu cu par cret, el nu stia cat tin la el, si si-a batut joc de sentimentele mele.Am reusit sa ma impac cu gandul ca nu e el acea persoana de care am nevoie, eu merit mai mult, cine spune asta? eu.Merit o persoana care sa impartaseasca aceleasi sentimente,sunt puternica,sunt tare, si sunt in stare sa tin capul sus.Dar daca nu ar fi fost el, nu as fi avut din ce greseli sa invat.Ai grija de tine, ca nimeni nu o face in locul tau
si fruntea dreapta, esti puternica!
Va multumesc diana si zambet pentru sfaturi o sa-mi fie de ajutor si cred ca aveti dreptate el numa merita desi zice ca ma iubeste dar de fapt sta cu o prietena de-a mea care nici macar nu stie ca eu il iubesc
In primul rand. cati ani ai? il al 2-lea rand tu esti macar intr-o relatie serioasa cu aceasta persoana
. daca toate sunt da. atunci eu iti zic sa fi mai al dracu si sa il ti din scurt. nu te gandit ca e ultimul barbat din lume. poti sa il iubesti si daca il mai faci gelos din cand in cand sa vada ca nu esti gata sa ii dai si sufeltul. cam toti cand vad ca tot-ul e pe tava merge la alta masa
Pentru ca nu stie sa pretuiasca, in viata cele mai importante lucruri sunt dragostea si increderea! o iubire batjocorita si o incredere tradata ...lasa rani adanci. ppppooooop
Gavrilutadaniel întreabă: