| IuLiA_4257 a întrebat:

Dc baieti nu puteti fi sinceri nu puteti fii voi si cu prieteni to timpul va dati mari? nu supot chestia asta e enereaza paa la moarte!
sper sa raspundeti sinceri(baietii)

Răspuns Câştigător
| Silvia a răspuns:

Baietii...eu cred ca toti au de fapt un suflet sensibil, dar ei nu vor ca ceilalti sa stie asta[mai ales prietenii lor baieti]... vor sa para duri...pentru ca ceilalti baieti sa nu faca misto de ei ...bla blachatterbox
Multi baieti se feresc atunci cand au sentimente pentru o fata... le e frica de reactia celorlalti...chatterbox big grin
Uite iti dau si un exemplu: vorbeam cu un baiat pe mess si a venit vorba de cine pe cine place...si el a zis ca sunt dragute cateva fete, dar cand l`am intrebat care sunt fetele nu mi-a zis, deoarece ii era frica sa nu se aflelaughing

16 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Stai linistita! big grinNu toti sunt asa.winkingSi cei care intr-adevar sunt asa, nu trebuie bagati in seamawinking

| Vizitiul a răspuns:

O sa vorbesc in general...fiecare persoana vrea sa iasa in evidenta cu ceva, acum depinde cu ceva bun sau ceva rau...de obicei baietiilor le este mai usor apeleze la gesturi mai stupide ca sa zic asa, aici si eu ma simtbig grin.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Nu toti baietii sunt asa! Si cei care fac asa vor sa impresioneze. Vor sa fie admirati, asa cum vrei si tu. Doar ca nu toti stiu cum sa se poarte.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Atunci anunta-ne cand ai cunoscut suficient de bine 100 baietiwinking vei vedea dupa ce ajungi la un alt nivel de maturitate ca nu te va mai enerva chestia asta pentru ca nu vei mai vedea lucrurile asa :p

| SweetCandy a răspuns:

Nu toti baietii sunt asa, depinde de personalitatea fiecaruia si de mediul (gasca de prieteneni) in care traieschappy

| yuli10 a răspuns:

Poate ar trebui sa mai invete si fetele cate ceva din comportamentul lor. suntem sincere cu prietenele noastre dupa care ori nu mai suntem prietene si o sa traim cu gandul "vai cate stie aia despre mine!" ori ne trezim ca stiu inca 5 prieteni prin ce am trecut noi.
si tu ca fata nu te dai mare cateodata? nu le si infloresti putin? am auzit multe fete, si recunosc si eu mai bag cate o stramba minora. de ex: o fata ii spune prietenei ei "fata e urat rau ala, nu sta cu el!" si la cateva zile o si vezi pe ea de mana cu el... sau... (asta e de-a mea) mi-a zis o prietena "vaai ce pantofiori frumosi ti-ai luat! de unde sunt ca ma duc sa imi iau si eu!" si evident ca nu voiam sa isi ia si ea, ca apoi ar fi o situatie aiurea sa aparem undeva incaltate la fel si mai mereu ma auzit ba ca"aaa... nu stiu, ca am fost in multe magazine si nu imi amintesc" sau "mie i-a luat mami, ce noroc ca mi-au venit! sa o intreb si iti zic"... etc.
asa ca nu te mai lua de saracii baietitongue

| yuli10 a răspuns:

Era "ma auzi" * si "mi i-a luat" * scuze e devreme si mi-e lene sa mai verific mesajul tongue

| alexdop21 a răspuns:

Dar toti sunt asa? Adica eu sunt asa dar altii? Cat despre sinceritate uneori ce nu stii nu te raneste

| alexdop21 a răspuns:

Dar fetele nu sunt? raised eyebrows

| tukhey23 a răspuns:

Rabdare... calea e app happy

| VladDu a răspuns:

Nu sunt toti asa dar cei care sunt devin usor enervanti.
Dc? vor sa impresioneze probabil.

| IuLiA_4257 explică:

Nu ma refeream la toti baieti nu numa 99 din100 big grinwinking

| IuLiA_4257 explică:

Cunosc suficient de bine mai mult de 100 de baieti mah cristacheceliutetongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu ma dau mare, sint mare... am 1, 91batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate baietii de o anumita varsta, dar mai sunt si alt gen. Vei creste si-i vei intalni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de baiat si cum i el persoana lui daca i laudaros nu te mira da is uni baieti care nu es asa mai cauta cunoaste unu bun de care iti place si i mai bine asa cred apropa is baiatlaughing si pune alta imagine ca nu prea se vede bine fata din cauza blitului pa te pup