| MaTeOGG a întrebat:

De cateva zile (8) vb cu un PRIETEN mai apropiat si a ajuns vorba la un moment dat de viata. El a ajuns sa zica ca vrea sa se sinucida ca nu e de folos nimanui, etc. Chestia e ca in viata de zi cu zi nu s-a schimbat, dar a inceput sa isi strice viata, fumeaza, bea, isi pune corpul la chestii limita ( s-a aruncat dupa un pod intr-un rau mai mic- apa mica ) iar dupa toate suferintele acasa se comporta la fel. Nu stiu ce sa fac! Le-am zis parintilor, l-am filmat dar m-a anenintat pe mine si pe cei din jur cu cutitul, si nu ca ne taie, se taie! Era sa isi taie gatul. Chiar nu stiu cum a ajuns in halul asta! Aveti nevoie de mai multe detalii? Tin la el ( no homo ) dar nu credeam ca se ajunge la asta! Funda Urgent!

Răspuns Câştigător
| danay72 a răspuns:

Dacă le-ai zis părinților lui, atunci nu mai depinde de tine. Din nefericire nu poți forța o persoană, ce seamănă omul aceea va și secera. E clar ca are nevoie de ajutor de specialitate.

| MaTeOGG explică (pentru danay72):

, sau, in fine... E vorba de el aici nu de mine. Iar cei din jur erau asa zisii prieteni ai lui. Se duce in padure si face chestii ciudate acolo. Locuim la sat.

| danay72 a răspuns (pentru MaTeOGG):

Dacă nu se lasă ajutat, nu ai ce sa ii faci. Repet, vorbește cu familia lui, poate ei îl pot ajuta sa meargă și sa ceara ajutor de specialitate.

Ms. Ei au zis ca o sa programeze o intalnire cu un psiholog in secret. Oricum si eu sunt in situatia asta dar eu reusesc sa ma intretin mental si dar csf. Suntem de la sat, dar asa zisi adolescenti se comporta precum copii de 3 ani. Aia se cearta din orice, cred ca violenta rezolva totul, si daca nu faci prostiile pe care le fac ei te batjocura, injura, scuipa, bat, etc.

| danay72 a răspuns (pentru MaTeOGG):

Îmi pare rău că treci prin aceste situații.Cred ca nu îți e ușor. Dar ești de apreciat ca vrei sa îl ajuți. E foarte bine ca învingi răul prin bine.

Mersi oricum. Si nu, nu e usor. Nici cu fetele nu stau bine. Adica le-am zis parintilor ca vreau sa ne mutam la oras, acolo ma impac bine cu toata lumea dar cei de aici sunt salbatici.

5 răspunsuri: