| Elide a întrebat:

De ce este atâta lume proasta pe acest site?! Nu generalizez că încă n.am interacționat cu fiecare în parte dar daca pui o întrebare și cauți răspunsuri serioase și care te pot îndruma sau sa îți fie de folos primești numai răspunsuri ironice și cei care nu sunt de acord cu tine la vreun răspuns sau întrebare incep sa te injure in ultimul hal și să te critice din orice punct de vedere....am observat de când îmi pierd timpul pe acest site numai psihopați (la propriu) întâlnesc pe.aici și "dragii"care nu mă suporta și mi.au dat ignore sau m.au injurat să știți că nu câștigați nimic din asta...nu câștigați și acele rânduri scrise în mediul virtual înseamnă NIMIC,din moment ce nu vii să ajuți o persoană și mai rău o înjosești si o faci să se afunde mai rău.ok,nu sunt de acord cu cineva incep și.i explic de ce nu ar fi bine chestia aia și ce cred eu in nici un caz sa incep sa.l înjur decât dacă te jignește in ultimul hal și de leagă de familie care nu au nici habar cine sunt ei sau cine sunt eu! O seara buna, au fost doar gândurile mele care deseori îmi vin in minte și nu găsesc nici o explicație.

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Multi frustrati, complexati, ipocriti, lipsiti de educatie, bun simt si sunt injurat asta e Romania

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună Ioana! Ai perfectă dreptate in tot ceea ce ai scris, nu pune la suflet rautatea oamenilor, atita stiuei sa faca sa jigneasca, o seara frumoasa i ti doresc.

| OldSoul a răspuns:

Adevarul este ca aici exista feluri si feluri de persoane, exact ca si in realitate.

Unii sunt mai seriosi, altii nu, unii vor sa ajute, alti vor sa fie ajutati, unii vor sa socializeze, altii incearca sa "cerseasca" atentie, si desigur sunt si acei frustrati, care se cred atot stiutori, care instiga la ura, si cand vad ca cineva nu e de acord cu ei, incep sa se crizeze, si toate cele.

Acum, cat despre acele raspunsuri ironice, nu te poti astepta sa primesti doar raspunsuri serioase, adevarul este ca poti pune oricate intrebari vrei, gratuit, fara sa oferi ceva in schimb, asemenea si cu raspunsurile, oferi raspunsuri, dar nu primesti nimic in schimb, poate doar o funda, un vot, si alea destul de rar, care sinceri sa fim, nu te ajuta cu nimic, nimic ce sa te ambitioneze sa dai raspunsuri eligibile si serioase. Da, teoretic se ofera acele monede, practic, se acorda predominant doar in unele categorii, si se ofera in numar destul de mic, se putea gandii mai bine sistemul, cu tot cu penalizari si acordarea automata la acumularea unui numar de voturi si de raspunsuri castigatoare.

Acum desigur, probabil ai vazut si tu, ca unele intrebari sunt penibile, si prin urmare oferi raspunsuri la fel de penibile, acum probabil nu e cazul tau, dar in idee, exista si acest gen de intrebari.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Democratia si libertatea la romani, generatia tanara.

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Ce sa facă si ei? Fiecare cât îl duce bostanu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ce intrebari pui.

| Elide explică (pentru anonim_4396):

Nu mă cunoști nu te cunosc ce rost ar avea să ne jignim?! Spune.mi tu mie ce rost ar avea si.ti dau funda

| anonim_4396 a răspuns (pentru Elide):

Pai eu te-am jignit?

| Elide explică (pentru anonim_4396):

Nu,și văd că nici întrebarea pe care am pus o nu ai înțeles o

| GTudor1999 a răspuns:

Stai linistita, nu doar aici e asa laughing)