| Zăppă a întrebat:

De ce nu mi-a venit menstruatia luna asta? Si daca este o problema medicala, adica o raceala sau ceva, la medic trebuie sa te dezbraci sau ii spui simptomele si iti da un tratament? As vrea sa imi raspunda doamna Brigaela. Multumesc mult.

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E important cati ani ai si de cat timp ai menstruatie. Daca esti foarte tanara (sub 16 ani) si nu ai activitate sexuala, poate fi o dereglare relativ normala pentru varsta. Mai potia stepta o vreme inainte sa te duci la medic. daca ai peste 16 ani si/sau esti activa sexual, e cazul sa te vada un ginecolog daca depasesti 10 zile de intarziere a menstrei.
La doctor, evident te consulta. Daca esti virgina, ginecologul iti examineaza vulva (pentru secretii anormale) si iti face o ecografie. Nu exista consult medical doar pe vorbite.

4 răspunsuri:
| Kaustyka a răspuns:

Buna Zapalici,,, cand te duci la un control,chiar daca ii spui simptomele, el automat o sa aive nevoie sa te si controlezehappy,, nu te rusina o sa fie ok,,,, te salut

| TCosmin a răspuns:

Sorry...nu stiu dar am auzit o poveste trista despre asa ceva. Sper ca nu ai dureri.

| bianca9422 a răspuns:

Daca vrei sa iti raspunda doamna Brigaela de ce nu ii lasi un mesaj privat?

Faci sa se simta nefolositori sute de utilizatoriwinking

| Zăppă explică:

Ma refeream in special la dansa, deoarece am inteles ca este medic.Imi cer scuze daca am jignit cu ceva happy