| Sandor12921 a întrebat:

De ce recurg oamenii la droguri? Dependenta creata din pura curiozitate sau situatii emotionale delicate?

Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

Oamenii iau droguri pentru că vor să schimbe ceva la viața lor. Iată câteva dintre motivele pe care tinerii le-au enumerat, legat de consumul de droguri:

Pentru a se potrivi cu anturajul
Să fugă de realitate sau să se relaxeze
Din plictiseală
Să pară mai mari
Din revoltă
De dragul de a experimenta ceva nou

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pentru ca experimenteaza placere mare, practic devii dependent de chimicalele eliberate in creier

| sierra1 a răspuns:

Totuși, nu lua!

| Sandor12921 explică (pentru sierra1):

Nici nu m-am gandit la asta, nu vreau sa aud de droguri in viata mea, nu merita, o viata avem, daca si pe asta o traim ''afumati'' de ce mai traim? laughing)))

| sierra1 a răspuns (pentru Sandor12921):

De dragul de a experimenta ceva nou?

| Sandor12921 explică (pentru sierra1):

Nu mersi, mai bine nu, daca vreau sa exprimentez ceva nou, stiu ce sa fac, nu asta happy Am pus intrebarea astea mai mult din cauza unei intamplari, pentru ca am fost in dimineata asta cu ATV-ul cu 2 amici si pe unul in suna sotia sa vina acasa ca copilul lui nu se poate tine pe picioare si are ochii rosii nu stiu exact ce s-a intamplat, cum a chiulit sau asa (cred ca a luat ceva la bord inainte de a merge la scola) In fine doream sa stiu si eu opinia mai multor persoane de ce au ales sa i-a droguri

| sierra1 a răspuns (pentru Sandor12921):

Nu e un îndemn. Mulți cred că e în firea omului să afle cum e...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca au fost prea lasi sa se arunce de pe scaun cu un nod la gat laughing