Citeste povestea drobuluid e sare, ca tare i se mai potriveste!
Adica iti faci griji si incepi sa urlii de acum.,... ca s-ar putea sa nu dormi cand ajungi la liceu?
Nu crezi ca ar trebui sa gasesti solutii ate culci mai devreme, pentru ca ciclul taud e somn incepe robabil al 9 sau 10 si dureaza cam 3-4 ore, daca tu te pui in pat la 11 este clar ca urmatorul ciclu sa inceapa la 1.
Deci, te culci mai devreme si ai rezolvat problema!
Dacă tu deja din a 8-a te-ai săturat, eu ce să mai zic? Cam așa sunt și eram și eu doar că nimic nu cred că îmi va schimba plăcerea în a dormi și de asemenea mereu am avut motive mai întemeiate decât o banală teză(nu zic, și pentru așa ceva mă stresam, să nu mai zic ce mi s-a întâmplat în anul 1 la fizică la facultate când am văzut câtă materie era...). Nu dorm doar când trebuie să rezolv ceva și nu am reușit, de obicei o problemă. În rest am trăit cu chestia asta și uite-mă că încă supraviețuiesc. Ca să faci față ar trebui să ai momente în care te mai relaxezi, te mai simți bine. Mai desfășoară activități plăcute, descarcă-te și vorbește cu persoane.
O fi de la problema asta cu examenele de a opta dar nu trebuie sa iti faci griji,nu ai de ce sa te stresezi mai mult rau iti faci singura,nu te mai gandi la lucruri care nu iti fac bine mai ia si tu o pauza de la invatat si astea,mai relaxeaza-te,uita-te la niste filme de comedie,mai iesi pe afara prin parc,la un suc cu prietenii,mai fa si putina miscare si poate asa o sa mai uiti de probleme.
Dar stai calma, sigur odata dupa ce termini cu clasa a opta problemele astea o sa dispara, e oarecum ceva normal sa fi ingrijorata, mai ales acum dar nu trebuie sa exagerezi, nu e sfarsitul lumii daca mai iei o nota mica sau ceva.
Bafta la examen apropo.
Ii si normal sa te sperii de examen.Fiecare elev se sperie si se manifesta prin emotii.O sa-ti treaca cand scapi de examen, dar treaba cu somnul ii destul de grava.Trebuie sa dormi la ore mai potrivite.
Cand simti un stress excesiv, aseaza-te in fata ferestrei inspira aer adanc, cat poti de adanc in piept si-apoi expira incet, timp de 5 secunde. Repeta de 5 ori si o sa vezi ca senzatia de presiune fizica si psihica dispare. Succes pentru maine, la teza!
SucDăMere întreabă: