| paul18 a întrebat:

De ce te crede lumea "fatalau" daca te porti foarte frumos cu o fata?
si ziceti-mi si mie ce intelegeti prin cuvantul "fatalau"
va multumesc si dau fundita :*

Răspuns Câştigător
| Chauderitza a răspuns:

Aaaa,sunt nesimtiti direct! Invidiosi

6 răspunsuri:
| Chauderitza a răspuns:

FĂTĂLẮU, fătălăi, s. m. (Pop.) Hermafrodit. ♦ (Peior. și glumeț) Băiat căruia îi place mai mult compania fetelor, care este timid sau are apucături de fată. – Fată + suf. -ălău.
fătălău (feteleu), fătălăi (fetelei), s.m. (pop.) 1. flăcău cu apucături de fată. 2. om fără căpătâi. 3. hermafrodit. 4. fată bătrână și urâtă; fătoi, fătoc, fătocină, fătăloancă, fătătoi, fătătău.
Arata la acea lume ca tu nu esti ''fatalau'', arata-le ca esti un domn. Bafta! :*

| paul18 explică (pentru Chauderitza):

Asta e problema ca daca vorbesc frumos cu o fata zic ca sunt fatalau
dar daca vb cu ea la batjocura sunt idiot
iar cuvantul fatalau cu ma caracterizeaza deloc pe mine dar cand sunt cu acea fata sunt foarte atent si grijuliu cu ea, iar pentru asta lumea ma vede fatalau straight face

| Chauderitza a răspuns (pentru paul18):

Paul,daca tu spui asa, inseamna ca fata aceea isi bate joc de tine si te jignestewinking

| paul18 explică (pentru Chauderitza):

Dar nu ea zice asta I don't want to see am gresit cum am scris. scuze
ci alti baieti zic asta

| Chauderitza a răspuns (pentru paul18):

Aaaa,sunt nesimtiti direct! Invidiosi

| LarisaDragomir a răspuns:

Eu inteleg prin cuvantul fatalau un baiat care se comporta ca o fata.lumea nu te crede fatalau daca te comport frumos cu fetele te crede fatalau daca stai atat de mult cu fetele incat iti schimbi comportamentul total.

| Pupy12 a răspuns:

In cazul tau sau al prietenului despre care vorbesti... fatalau inseamna ca te ti ca un "prost" scuza-ma dupa fundul unei fete.Si ea te respinge.big grin