Unii pur și simplu nu știu valoarea banului
Dacă au bani nu le pasă cât costa sau dacă se rup, murdăresc. Unii părinți vor haine frumoase pentru copii lor ( chiar dacă costă zeci de milioane ) și e banal că oricum le aruncă sau se plictisesc de ele. Da așa sunt unii fraieri. că dacă nu ar avea foarte mulți bani cred că nu ar mai cheltui zeci de milioane pe niște haine.
) O dată și o dată o să li se termine banii
)).
Pai unele persoane cheltuie pentru ca aceea firma este cunoscuta.
Ex:Eu me`am cumparat adidasi Nike cu 200 lei
Dar daca imi cumparam alti adidasi mai ieftini,nimeni nu se uita la mine,deci daca ai de firma lumea te crede ''bogat''.
Deci eu nu cred ca lucrurile normale sunt mai frumoase decat cele originale.
Adica niste blugi normali nu se ''Aseaza'' asa de bine pe mine, dar cei de la Zara parca imi sta mai bine
Pararea mea, deci nu incepeti cu ''Stupid''
Bafta
Dc? pentru ca romanii sunt cei mai mari cocalari in persoana
n-o sa vezi unu care sa nu aibe haine de la spuma, nikel si adidus.ca nah trebuie sa se stie
ca e de firma... ![]()
hainele mai scumpre intr-adevar sunt mai bune dar cele de firma ( si scumpe pe deasupra ) sunt de tot...
@Laurentiu: pai tocmaiiii! ce, adidasii aia nike au nocturne sau sunt fosforescenti, de zici tu ca se uita mai multa lume la tine? cat despre blugi, nu sunt de acord cu tine
. poate nu ai gasit magazinul sau blugii potriviti. oricum, daca esti in cautare de magazine "speciale", nu mai ai ochi pentru celelalte, deci n`as crede ca ai cautat in multe locuri accesibile si n`ai gasit NIMIC. plus ca parintii tai poate au muncit mai greu decat iti imaginezi sau au renuntat ei sa`si ia o pereche de ciorapi ca sa iti faca tie un moft. doar gandeste`te putin...