| Individul_7822 a întrebat:

De ce uneori am senzatia ca nu sunt singur cand de fapt chiar sunt singur (in camera, noaptea pe strada)? dau funda happy

Răspuns Câştigător
April
| April a răspuns:

Spui bine:uneori; fiindca,in majoritatea timplui,ne indeletnicim cu lucruri obisnuite si familiar,e care fac parte din rutina vietii; exista,insa,momente in care,dintr-o data,pe neasteptate si fara vreun motiv anume, ne trece un fior si privim nelinistiti in jur; si ni se pare ca nu suntem singuri, asa cum spui.Nu cred ca aceste momente de neliniste sufleteasca pot avea o explicatie logica; poate ca ne vine de undeva din subconstient si e sadit acolo din vremuri ancestrale, cand stramosii nostri salasluiau prin pesteri si erau atenti la orice miscare ce ar fi putut trada o prezenta periculoasa, ce le-ar fi amenintat viata...Nu stiu,poate ca si cei ce cred in ingeri si demoni au dreptate cumva desi, personal cred ca ingerul pazitor sau diavolul instigator la rele nu se afla in afara noastra ci in propriul suflet. Oricum, sentimentul semnalat de tine e trait de fiecare individ cu o sensibilitate acuta si minte capabila sa o exprime.Important e ca,desi ne infioram in acele momente, nu ne temem, nu avem sentimentul a ceva malefic; mai degraba ocrotitor; cel putin asa mi se intampla mie.Numai bine.

3 răspunsuri:
| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Pentru ca chiar nu esti! toti avem cate un inger sau un drac pazitor!laughing)acum lasand la o parte gluma intr-adevar multi dintre noi au aceasta senzatie ca nu sunt singuri, numai ca foarte putini dintre noi isi dau seama si stiu sa se foloseasca de acest lucru.multe dintre spirite incearca sa se puna in contact cu noi.iti poti da seama daca ele exista daca atunci cand treci print-un anumit loc din casa si iti apare acea senzatie de frig inexplicabila.mie mi s-a intamplat de multe ori pana sa inteleg ceea ce se intampla. funda?

| emosoul a răspuns:

Probabil ai fost speriat de ceva si de atunci ai impresia ca cineva te urmareste doar cand esti singur.Si mie mi se intampla la fel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@IngerulSiDraculTau, cate filme horror ai vazut sau de cate ori te'ai uitat la Fenomene Stranii? Si multumesc scumpete rolling on the floor, am niste frisoane minunate in acest moment, oare cine o fi langa minebatting eyelashes?

Si referitor la intrebare este imaginatia ta, doar tu esti in camera. Ai devenit un pic suspicios si de aici ai aceste impresii, mi s-a intamplat si mie, sa nu ma simt singura in casa.

Sau din cauza fricii sa nu ma simt singura in casa bunicului meu care a murit, adica nu stiu straight face, treceam cu o spaima prin incaperile care erau goale si simteam ca cineva ma priveste si imi doream din ce in ce mai mult sa ajung in camera aglomerata. Asta s-a intamplat de Paste, anul acesta. Si a fost ingrozitor, dar este doar frica.