Bună.
De când au apărut ele la noi, am urmat cursuri de informatică (ajutor analist, etc.).
Pa, pa.
Pai pe la 8-9 ani cand am inceput sa stiu cum se scrie.bine nici nu se compara pc -ul ala cu acesta pe care il folosesc acum
.
Pai eu de la 6 ani cand am primit primul' calculator si soramea la vreo 4 ani
Cam de la 8 sau 9 ani
dar lucruri elementare.nici acum nu striu sa fac nu stiu ce complicaturi
Pai eu in clasa intai am facut informatica
.
Tin minte si acum cum ne invata profesoara sa stergem fisiere, sa le mutam dintr-o parte in alta, etc.
13 ani.Cand mi-am cumparat calculator nici nu stiam sa-l deschid ma uitam la el si el la mine si dupa 4 ani am ajuns sa fac servere cu un prieten
Pai la gradinita ( 4-5 ani ) aveam o ora in care doar ne jucam ( chestii cu masinute, puzzle etc ). Iar pe la 6 ani ( clasa 1 ) am inceput sa merg la mama la servici si mereu faceam compuneri in Word, prezentari cu imagini si texte ce-mi placeau mie in PowerPoint, ca sa nu mai zic de Paint, pe care il foloseam non-stop
. Word-ul si PP-ul sunt iubirile mele
Lol. vreau sa zic ca imi plac foarte mult de la o varsta mica
La 10 ani am primit cred primul calculator. De invatat sa stiu sa il folosesc asa cum trebuie abia acum pe la 18-19 ani am invatat.
De la 4 ani stau pe computer dar nu stateam pe site-uri de pe la 6 ani am invatat sa stau pe net