| vasia_6398 a întrebat:

De unde pot lua key pentru a activa deplin accountul la world of warcraft cataclysm sau cum pot juca gratis pe server oficial

3 răspunsuri:
| NorbO a răspuns:

Pentru inceput nici cum, mi-a povestit un coleg care joaca a el la inceput tot cumpara si dupa cumpara pe luna cu banii din joc!
Dar in fine daca nu esti capabil sa il cumperi mai bine nu-l jucatongue

| Rudd a răspuns:

world of warcraf trebuie sa-l cumperi original si ai acolo si un key pe carcasa si key ala la un moment dat expira si trebuie sa cumperi altu...si ca sa joci trebuie sa platesti in jur de 50lei pe luna cam asa daca nu ma inselthinking oricum parerea mea e ca merita wow e un joc foarte tare! dar daca nu vrei sa bagi bani in el apucate sa joci world of warcraft pe server privat.dar ti-am zis pe oficial doar asa mergesad

| Rudd a răspuns:

world of warcraf trebuie sa-l cumperi original si ai acolo si un key pe carcasa si key ala la un moment dat expira si trebuie sa cumperi altu...si ca sa joci trebuie sa platesti in jur de 50lei pe luna cam asa daca nu ma inselthinking oricum parerea mea e ca merita wow e un joc foarte tare! dar daca nu vrei sa bagi bani in el apucate sa joci world of warcraft pe server privat.dar ti-am zis pe oficial doar asa mergesad DAI FUNDA PLS?:d