| littledevil4ever a întrebat:

Deci, am intrat în clasa a noua și peste puțin timp am balul de bun venit. Chestia e că nu știu dacă să particip sau nu. Adică nu cred că am șanse, am văzut și celelalte concurente și sunt mult mai frumoase ca mine. O fată de-a doisprezecea mi-a zis că aș avea șanse să câștig unul dintre cele patru locuri și parcă m-a încurajat să particip și eu. Se merită să particip? Și ce trebuie să fac acolo? Adică îmi pun întrebări de cultură generală? Și dacă aș câștiga un loc, ce se va întâmpla? Adică voi avea ceva sarcin pe parcurul următorilor ani? Chiar nu știu cu ce se mănâncă asta și nu am pe cine să întreb. Și nici nu vreau să mă fac de râs, eu subt mai rușinoasă de fel și mă bâlbâi dacă sunt pusă sub presiune. Voi ce ziceți?

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La balul bobocilor mergi si daca nu participi la concurs, doar sa te distrezi si sa iti faci prieteni.
Este o seara care cimenteaza multe relatii si merita sa ai o experinta placuta.
sa te imbraci frumos, ca-i o seara eleganta si toata lumea merge ca al o petrecere de nota 100, adica costum: papion sau cravata, pantofi frumosi, frizura pieptanata si un pic de parfum sa fii cat mai atractiv.

| Yon1470 a răspuns:

Te duci sa dansezi si o sa aleaga o pereche drept cei mai minunati si frumosi cum nu mai exista altii pe pamant, apoi iti face o poza doua, zambesti si dupa ce termini de dansat sau ce mai faceti voi acolo, te duci acasa.Bafta!