| bondarel112 a întrebat:

Deci am urmatoarea problema :
este o fata pe care o plac, suntem prietenia dar nu prea petrecem mult tipm impreuna doar pe la scoala ii mai zic buna si mai bag acolo un zambet.Problema este k eu o plac dar nu stiu daca sie simte la fel si nu stiu cum sa o abordez parca nu este ca la alte fete probail pentru ca la ea chiar tin.
Spuneti-va si voi parearea, ce sa fac?
Ms mult.

3 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Deci incearca sa fii si altfel de cum ai fost pana acum, deci schimba-te un pic asta o sa o faca sa te vada intr-o alta lumina! Si atunci cand vei vedea asta sa-i impartasesti ce simti pentru ea...de exemplu incearca cu o floare si spune-i ca e un simbol al pretuirii tale pentru ea, Spune-i ca atunci cand esti cu ea timpul sta in loc si nu exista, ca te simti bine in compania ei, Trimite-i mesaje in care sa-i zici ca ai inceput sa te plictisesti cand nu esti cu ea, sa vb cu ea pentru ca, comunicarea e totul! Spune-i ca ii sta bine cum e imbracata, ca azi are ochii mai frumosi, ca zambeste altfel fa-o sa se simta apreciata! multa bafta!

| Lilia2621 a răspuns:

Pai incearca si tu sa intri in vorba cu ea, sa vorbiti mai mult. Vorbiti pe mes, adica fa ca aceasta prietenie sa se apropie, si srata-i ca tii la ea, ca ii esti un prieten apropiat. Incearca sa o ajuti cind are nevoie, serveste-o cu bomboane, gumehappy(un gest dragut). Intreab-o daca nu vrea sa iesiti la o plimbare. Ea va observa acest lucru si va tine mult la tine, si chiar sa se indragosteasca. Apoi cind veti fi mai apropiati, zii ca o placi. Si cred ca va merge si veti fi impreuna.
Dragostea incepe din prietenie.
**** ****. succes

| bondarel112 explică:

Pai chiar daca incep sa vb cu ea mai mult de "buna" si "ce mai faci " nu prea mai am ce discuta cu ea avand in vedere ca nu petrecem timp impreuna practic ne stim din clasa a 5a dar nu suntem foarte apropiati, cum spuneam ne mai intalnim la scoala in rest mai nimic plus ca ea din cate a mvazut umbla numai cu fete (e bine pentru mine) si mie cam greu sa ma bag intre ele
nu stiu cum sa fac sa stam mai mult impreuna cel putin si cu alti prieteni la film ceva... sad