| aNdY24 a întrebat:

Deci...big grin cunosc o fata x care am inceput sa o plac din niste lucruri banale si dupa cateva saptamani amandoi am inceput sa ne placem dar e o chestie, am avut cateva zile imp. dar dupa s-a rupt firul deodata si inca nu inteleg...adica ma gandesc ca oricine se plictiseste de unii oameni dar stiu ca nu are pe altul. vreo idee? happy

4 răspunsuri:
| Remhq a răspuns:

Poate intre voi a fost ceva tip "copilaresc". adica o relatie de scurta durata.sau poate nu te-a placut suficient de mult incat sa fie intr-o relatie serioasa cu tine. Cert e ca te-a placut.E greu sa faci o fata sa te placa in zilele noastre.Incearca sa mai comunici cu ea daca vrei sa reluati relatia.Este normal sa te plictisesti de partener, dar dupa un interval de timp cel putin 3 saptamani,dar asta depinde de caracterul persoanei "placute" de tine! Incearca sa vorbesti cu ea despre incidentul care v-a intrerupt relatia, astfel va iesi o conversatie din care ori vei iesi tu fericit cu o relatie mai stabila, ori vei iesi fara nicio relatie.Asta depinde de ce vrei tu sa faci mai departe!
Sper ca te-am ajutat! happy

| aNdY24 explică (pentru Remhq):

Multumesc pentru ajutor! Dar totusi este un semn de intrebare : Imi spune ca nu vrea acum dar cand am intrebat a fost de acord si dupa 2-3 zile s-a oprit deodata.

| aNdY24 explică (pentru Remhq):

Multumesc de ajutor! Dar totusi este o neclaritate si de aici am ramas in ceata : cand am intrebat amandoi am fost de acord si dupa cateva zile -nimic.

| Remhq a răspuns (pentru aNdY24):

Cred ca s-a razgandit brust! S-a gandit ca nu esti destul de bun pentru ea, ceea ce cred ca a gresit.O sa isi dea seama ca a gresit cand o sa te vada cu alta fata.Trebuie sa vorbsti cu ea deschis despre acest subiect daca vrei sa continui relatia! happy