Ce-mi plac astia care zic : iubesc 60 la suta, dar sunt foare curioasa cum ai masurat
?
deci si daca mai sunt alte fete? tocmai de-aia trebuie sa te incuraezi, sa prinzi un pic de tupeu sa nu ti-l fure alta
vorbeste mai mult cu el, incearca sa te apropii mai mult de el, nu cred ca ar fi cazul sa-i mai spui ca-ti place de el, daca deja stie, arata-i!
Pai zi in fata...nu pierde ocazia. Ce daca sunt alte fete? Fi tu prima nu ultima. Nu sunt in stare sa iti dau sfaturi, pentru ca nici eu nu pot sa spun unei fete ca o iubesc, dar na eu am pierdut multe sanse, si nu vreau sa piarda si alt cineva... Bafta si ia decizia cea mai buna
Succes
Vorbeste cu el mai mult
saluta`l de fiecare data.
glumeste cu el. in limita bunului simt
fii draguta cu el, dar in asa fel incat sa nu creada ca esti obsedata de el.
fii mai aproape de el.
imbraca-te frumos. aranjeaza-te cat mai mult incat sa ii atragi atentia si sa te admire :p
Daca mai are alte adimiratoare nu ii zice ca iti place de el, daca te-a mirosit ca esti in limba dupa el apoi nu mai prezinti interes.
Baietii instictiv cauta o provocare prin care sa stabileasca daca esti destul de buna sau nu. E pur si simplu instictul oricarui animal care nu se impreuneaza cu primul gasit ci cu ala mai capabil.
Trebuie sa-i arati ca ai caracter, principii, creaza atractie uita de teama de a gresi in preajma lui si nu ar strica deloc sa te vada in compania altor baieti asta ii va schimba parerea despre tine…. iar cand esti in preajma lui ia-l la misto, dal jos de pe tron.
Una dintre cele mai eficiente metode de a-i transmite unei persoane ca te intereseaza o eventuala relatie cu ea este limbajul trupului (jocate cu parul, Cand o femeie isi trece des mana prin par, acest gest este interpretat ca fiind un semn de nervozitate. Cu alte cuvinte, ea transmite barbatului din fata ei ca o intimideaza intr-o oarecare masura, folosete contactul visual…. te pricepi si u…. apoi pari indifernta ii vei taia elanu )
Dupa daca te va remarca si sigur va fi asa va sti el ce sa faca
(daca stie …. ce sa faca ) )
. In fond, farmecul este sa obosesti putin alergand dupa ceea ce vrei sa obtii si sa intri in jocul imprevizibil al relatiilor, care in cele din urma te va ajuta sa descoperi, de ce nu, persoana pe care ai putea sa o iubesti.
Ti le zic din partea unui baiat…. asa privim noi lucrurile