Tie iti este teama sa nu iti dea ea papucii.si vrei sa ii dau tu![]()
Esti genul de baiat pe care multe fete lar dorii.si eu
imi plac baietii care pun suflet.nu isi bat joc.
SFATUL MEU:
1)-Vorbeste cu ea si spune-i care este problema.Ca multi au patit`o cu ea si tu nu vrei sa patesti asa, si spune-i ca daca o sa aiba de gand sa iti dea papucii atunci mai bine tii da acum, spune-i ca tu chiar tii la ea si tie frica sa nu o pierzi sa de asta ii spui toate aceastea.
2)-Inainte sa ai o relatie cu o fata gandeste-te la ea, si la relatiile pe care lea avut, gandeste-te cu atentie.Ai mare grija.si Un ULTIM SFAT:
daca va despartiti nu se rupe pamantul, mai sunt multe fete care sunt genul tau care si ele pun suflet. IUBESTE SI O SA FII iubit![]()
Succes:*![]()
Funda?
Mi se pare ca in relatia asta
eu cad de prost in fata ei.
si as vrea sa ma razbun, intr un fel pe ea.
dar nu pot, odata ce i am aflat problemele
. era sa te insele?
dai papucii inainte sa ti` dea ea.
si sa ramai cu buza umflata.
Pai. tu ce crezi ca ar fi mai bine?
eu spun sa mai continui cu ea.si atunci cand o sa vezi ca a facut o greseala mare.atunci sa ii dai papucii.parerea mea
Aici mergea alta replica dar ma abtin! enjoy the life! fa ce-ti spune inima si nu te lua dupa niste comentarii de pe TPU ca poate daca iti zic mare majoritate sa o lasi si tu te enervezi si faci asta se poate sa regreti. Si daca o lasi o sa o vrei inapoi, dragostea e un fel de joc, o roata care joaca la nesfarsit in gol!
Asta e un joc gen care da mai repede papucii sau cum?!
Nu e chiar asa
N-am inteles si probabil n-am sa inteleg niciodata de ce atunci cand iesi dintr-o relatie sifonat te razbuni pe urmatorul de parca ar avea el vreo vina![]()
In incercarea patetica de a castiga acest joc s-ar putea sa il pierdeti amandoi
BgcGeo întreabă: