| LolaMona a întrebat:

Deci v-am mai zis de profa asta, e aceeasi poveste. Ma rog acum e mai rau, pune poze pe insta care sa ma provoace cica, la baie,unde era in cada,si era intuneric,dar erau numai picioarele ei atat. Si eu am postat o poza cu :ce se intampla cand un baiat si o fata se plac,imaginatie')).Iar dupa a pus ea ceva gen: te-am asteptat te-am tot lasat,sa devii barbat. Si la ora de canto mi-a zis dupa ora, esti libera sa faci ce vrei cu viata ta, in gluma. Si in ora tot ma facea sa rad copiindu.mi "vocea". Si tot zambea si se uita la mine cand vorbea. E ciudat fiindca e imposibil ca un om de 34 de ani sa fie indragostit de un copil de 16 ani. Si mai ales cand eu ma mut, eu cred ca o face din gelozie,ma tot provoaca sa raman la ea, dar pentru ce? laughing e o poveste amuzanta si ciudata. Asa si mi-a mai spus varza,iar in comentariu la postarea ei a zis cuiva -iar el un varzoman. Si eu radeam ca nu imi iesea ceva si ea s-a enervat si a zis : da razi,ce iti pasa,ca acum se termina anul. Nu stiu cum sa fac sa inteleg ce vrea de la mine...A inceput sa isi schimbe stilul vestentar, poarta chestii roz, totul e roz, doamneee deci eu mor
laughing))

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nici un profesor nu si-ar pune cariera la risc sa se comporte ca un copil de 12 ani, parca jucandu-se cu papusile.
Dar imaginatia unei fetite, poate duce la fantezii cu prefesori.

| LolaMona explică (pentru Violleta2022):

Ma enerveaza comportamentul ei ciudat doar happy