Dragostea este ca vantul o simti dar nu o vezi. nu esti niciodata sigur de ea si totusi sti ca e acolo. iubesti si totusi ranesti.
Dragostea este cel mai profund sentiment pentru care as fi in stare sa renunt la tot. Dragostea este singurul motiv pentru care mi-as dori sa traiesc 100 de ani.
Dragostea: Boala incurabila care uneori provoaca moartea fraierilor(sinucideri din dragoste)..si a celor din jurul lor (moartea parintilor prin stop-cardiac cand a auzit ca prostu s-a sinucis)
Amor/dragoste = scurt atac de nebunie ce poate fi vindecat fie prin casatorie, fie prin indepartarea pacientului de cauza care i-a produs-o!
Dragostea: e ca ciupercile, nu stii daca e buna sau rea decat dupa ce e prea tarziu...
Dragostea nu poate fi redusa la o simpla definitie, insa cand dragostea vorbeste, vocile tuturor zeilor par a fii adormite in armonia raiului.
Pai...Atunic cand iubesti cu adevarat esti in stare sa-ti dai si viata numai pentru ca persoanei iubite sa ii fie bine.prin dragoste adevarata intelegem respect, intelegere, toleranta,, iertare, sinceritate si capacitatea de a a face persoana iubita sa simta ca traieste si sa fie fericita...:X:X:X
Dragostea nu prea se poate explica. nu prea exista definitie perfecta. fiecare traieste altfel iubirea. te indragostesti cand nici nu te astepti, te umple de fericire, dar te poate face si sa suferi. fiindca nu cred ca e persoana pe lumea asta sa nu fi suferit macar o data din dragoste... din pacate...
Definitia perfecta...hmm...sunt atatea explicatii in jurul unui singur cuvant: "dragostea"... dragostea adevarata e atunci cand pers iubita te atinge si trece cu mana sa peste toate defectele, pentru ca atunci cand iubesti ai rabdare cu defectele altora pentru ca si ei sa aiba cu ale tale...cand iubesti simti cum privirea persoanei respective te face sa te simti in "viata".
Dragostea adevarata acopere totul, crede totul, nadajdueste totul, sufere totul (1 cor 13, 7)
Hmm dragostea.cv placut dar trist, cv care te faci sa razy, sa zambesti dar si sa suferi si sa plangi, ceva care nu poate fi descris in cuvinte. dragoste un lucru dulce dar care te lasa la sfarsit cu un gust amar in gura.
in matematica 1+1=2 dar acolo unde e dragoste 1+1=1 phh nu stiu daca mam exprimat corect dar macar am incercat sa dau definitzia dragostei asa cum cred si cum simt eu. sper ca mam descurcat cat de cat si nu mam facut de ras