Eu l-aș cataloga 9/10. Nimeni nu are idee cât poate fi de traumatizant până nu este în papucii celui în cauză. Bullying is not funny!
" Manugabi: Descrie-ti pe o scara..."
la cererea ta, DESCRIE-M: cam 2 - nu e cu violentă, injurii, jigniri, amenințări. Dar mai e timp dacă nu se intervine
Da, dar gandeste-te ca ești un amuzament al clasei, și când ripostezi și încerci sa te aperi încep sa rada toți la orice spui, di nimeni nu te ia în serios, deci nu ai cum sa come tezi la ei ca încep toți sa rada, și chiar când incerci sa te mai bagi în seama cu ei te tratează ironic, și când mai spui ceva încep sa rada
Sincer eu l-as cataloga ca un 5-6/10,
Chiar dacă nu a fost prea jignitor a fi amuzamentul tuturor și sa te ia peste picior constant nu mi se pare asa ușor, mai ales ca nu prea poți sa te aperi ca toți rad la orice spui, și pe lângă asta gandeste-te ca mai ești și exclus și se mai și amuza când te bagi în seama
Adică ești foarte frecvent ironizat
Dacă era un bullying 2/10, ironia nu era asa frecventa și puteai sa te aperi sau sa ripostezi plus ca mai erai și băgat în seama
Acum părerea mea
As zice ca cel putin un 9, deoarece una e sa fi batut si sa ai sansa sa ripostezi, anume sa ai macar optiunea de a interactiona, alta e cand te trateaza ca pe un animal de la zoo si rad de tine si practic te ignora.