Ca ii proasta si m-am certat cu ea inainte de 2 si cred ca are ura pe mine, adica eu ii zic in fata nu pe la spate!
Tinand contvca a fost din greseala, nu te va stresa prea tare... Ar trebui sa faci cateva exrcitii.Problema e ca eu as fi facut scandal pe chestia asta... Adica nu e ca si cum ar fi fost o greseala ireversibila. Putea fi reparata, ca sa nu mai zic ca trebuia evitata. In fine nu te va lasa, pentru ca nu a avut intentiabsa te lase. Succes
Dar altii asa au zis ca ramai daca nu sti in corigenta, si daca Doamne fereste nu ma trece? sau nu i au corigenta ce se poate intampla?
Pai da... Daca pici la corigenta poti sa repeti anul. Dar eu le-as spune parintilor, ca sa poata interveni. Trebuie sa faci ceva. E total nedrept. Bine... Acum faptul este consumat, pentru ca notele au fost deja trecute in acele goi speciale, si de acolo chiar ca greu mai dispar. Dar totusi incearca sa vorbesti cu ea.Macar ca sa iti usurezi munca.
Da repet anul sau nu ca alti zic da alti nu? ii greu un subiect? si din tot ma asculta sau ceva la nimereala?
Nu inteleg ce nu iti e clar. In toamna vei da corigenta. Daca nu o vei lua, vei repeta anul, iar daca o vei lua, vei promova anul. E foarte simplu.
Nu repeti anul. Trebuie sa inveti putin. Sa stii cat de cat ceva acolo. Dar de obicei te trece fara probleme. Eu in generala nu am ramas pe vara dar in liceu am ramas in fiecare an mai putin in ultimul si am ramas la cate 2 materii in fiecare an. M-a trecut fara mare efort. Trebuie doar sa stii cat de cat ceva din ce ai facut in ultimul an. E posibil sa-ti dea o foaie cu un test. Sau sa te scoata la tabla. Fiecare profesor cu metoda lui. Stai linistita ca o sa treci.
Fronty_Gardasinu_1993 întreabă: