Da, poti face. Sa devii cuminte si ascultator. Vorbeste cu diriginta ta si roaga-o sa nu iti scada nota la purtare semestrul acesta promitandu-i ca iti vei schimba comportamentul si cerandu-ti iertare pentru motivul care a dus la decizia de a-ti scadea nota, iar daca nu te vei schimba sa iti scada nota la purtare (daca nu semestrul acesta, semestrul urmator) - chiar asa sa-i spui. Si asa sa si faci: sa iti respecti promisiunea si sa te schimbi. Daca este nevoie vorbeste cu cei doi colegi ai tai si duceti-va impreuna (cu conditia ca toti sa vreti sa va schimbati comportamentul). Daca unul sau ambii colegi nu vor sa faca asta, du-te singur la doamna diriginta si cere-i scuze si tine-te de promisiune.
De obicei daca iti pare rau pentru cele facute si iti ceri iertare sincer, dar cu conditia de a nu mai repeta prostiile facute, esti iertat. Succes.
Te afecteaza decat daca vrei sa dai la acedemia de politie sau sa te faci militar
Am 5 la purtare, de la absente. nu am chiulit mult. vreo 20 de abs le am de cand am fost bolnava. Sunt fata si invat cat de cat, sunt a 9a. Nu o sa ma duc sa ma angajez la shaorma, voi face ceva in viata stiu sigur. Daca eu pot, si tu poti, doar e 9. Cati copii mai au 10 in ziua de azi?
Tu vezi ce scrii? In primul rand daca ai 5 la purtare ramai repetenta.Majoritatea au 10 la purtarea si in al treilea rand ar trebui sa il cinstesti bine pe ala care iti da un loc de munca la o shaormerie.
Nu cred ca te va afecta cu ceva, decat daca vrei sa dai la Academie in viitor ![]()
Cat despre mama ta, poti sa incerci sa ii spui calm ca nu prea are la ce sa te afecteze. Putine facultati se uita la punctele tale la purtare. :]
Salut69 întreabă: