Probabil capacul de la toaleta era ridicat caci nicio femeie nu ar face asta si adam si eva nu avea buric pentru ca nu au fost nascuti de nimeni, eventual poate lui adam ii lipsea si o coasta
Ma yuli10 esti deshtept ya inca o intrebare
Un om sta la etajul 10 al unui bloc, ia in fiecare zi liftul, coboara pana la parter, se duce la munca, isi face treaba, se intoarce acasa si ia liftu doar pana la 6. Omul este obosit, nu vrea sa se opreasca la nimeni, vrea sa ajunga cat mai repede. Liftul nu are probleme dar totusi nu poate urca pana la 10. De ce?
Poi a fost un dinozaur care a facut un ou si din ou a iesit gaina si tot asa pana in ziua de azi
Ooo yuli10 ![]()
la 1 -> a vazut capacul de la toaleta ridicat iar la 2-> si-a dat seama ca`s adam si eva pentru ca nu aveau buric
De ce femeile nu merg niciodata singure la WC?
pentru ca probabil te barfesc pe tine
Prima casa -> galbena, Norvegian, dunhill, bea apa, are o pisica
a doua casa -> albastra, danez, Marlboro, bea ceai, are un cal
a treia casa -> rosie, britanic, Palmall, bea lapte, pasare
a patra casa -> verde, german, Rothmans, bea cafea, are un pestishor de acvariu
a cincea casa -> alba, suedez, Winfield, bea bere, are un caine
degeaba.sunt inteligenta:
)
E scund? cand coboara ajunge la butonul de parter, dar la intoarcere nu ajunge la butonul de sus.
Sunt fata in primul rand. si in al doilea rand pe cea cu manastirea il mai auzisem, cel cu adam si eva e logic si la asta cu liftul am vazut intr-un film pe un copil care urca liftul pana la 7 si apoi urca pe scari ca nu ajungea la buton
Aia cu omul e pentru ca omul e prea scund pentru a ajunge la etajul 10 sau este in scaun cu rotile
Eu zic ca pe yuli10 ar trebui sa o facem expert. Are 20 de ani, stie raspunsurile la toate intrebarile si crede ca femeile nu pot ramane insarcinate daca sperma a intrat in contact cu aerul.
Ok... rezolvati asta :
1. Exista 5 case, fiecare de alta culoare;
2. Sunt 5 persoane de nationalitate diferita care locuiesc in fiecare casa
3. Fiecarui locatar ii apartine un animal de casa, o bautura, fumeaza o anumita marca de tigari.
Cui ii apartine pestisorul din acvariu?
Daca:
a) Britanicul locuieste in casa rosie;
b) Suiedezul are un caine;
c) Danezul bea ceai;
d) Casa verde sa afla in stanga casei albe;
e) Locatarul casei verzi bea cafea;
f) Persoana care fumeaza Pall Mall are o pasare;
g) Locatarul care locuieste in casa din mijloc bea lapte;
h) Locatarul din casa galbena fumeaza Dunhill;
I) Norvegianul locuieste in prima casa;
j) Fumatorul de Marlboro locuieste langa cel care are o pisica;
k) Locatarul care are un cal locuieste langa cel care fumeaza Dunhill;
l) Fumatorul de Winfield bea cu placere bere;
m) Norvegianul locuieste langa casa albastra;
n) Germanul fumeaza Rothmans;
o) Fumatorul de Marlboro are un vecin care bea apa.
Trebuie sa stii sa gandesti logic si sa ai rabdare... atunci nu dureaza mult.
Degeaba... ti se pare doar ca esti inteligenta.Si eu am luat problema de pe acelasi site de unde ai luat tu raspunsul "detaliat" ...in schimb eu m-am chinuit s-o rezolv... tu insa ai dat dovada de lipsa de inteligenta si de rabdare... sorry. Ah uite si linkul : http://welcome.haipa.ro/2009/01/21/problema;)
Degeaba... ti se pare doar ca esti inteligenta.Si eu am luat problema de pe acelasi site de unde ai luat tu raspunsul "detaliat" ...in schimb eu m-am chinuit s-o rezolv... tu insa ai dat dovada de lipsa de inteligenta si de rabdare... sorry. Ah uite si linkul : welcome.haipa.ro/2009/01/21/problema