E o prostie sa te certi pe tema muzicii, fiecare isi are gusturile lui, daca sunt oameni maturi se inteleg indiferent de criteriile astea.
Nici eu nu am treaba cu rock-ul si m-am inteles bine cu toti rockerii din preajma mea.
De ce nu s-ar putea înțelege?
Nu trebuie să fie nimeni criticat datorită genului de muzică pe care îl ascultă.
Zici că nu-s tot oameni. Normal că se înțeleg dacă sunt maturi și nu se judecă pe criterii stupide.
Asa era la mine la liceu.Bine,ca mai erau si glume gen''Ce faci bai roackere''dar erau toti ok.Era si un tip care mi-a spus mie ca nu suporta rock-ul si tot se intelegea foarte bine cu ei
Eu până la 20 de ani am ascultat doar death metal
, dar mereu m-am înțeles bine cu toată lumea. Am și 2 prieteni apropiați maneliști. Un singur coleg m-a făcut satanistă, dar nu pentru că ascultam rock, ci pentru că aveam un lănțic cu o gheară de vultur la gât, wth
.
Am ascultat si deathcore si post-hardcore/screamo si post-grunge si metalcore si punkrock(doar RAMONES
) si k-pop.....si inca mai ascult, dar m-am inteles bine cu toata lumea... aproape
Daca esti dragut cu mine, i don t care ce asculti(am scris asa ca nu merge tastatura bine)
Prietenii mei sunt atât de drăguți încât vor să-mi trimită link-uri cu manele, dar pentru că știu că le răspund cu ''mi-e frică'', îmi trimit doar screenshot la maneaua pe care o ascultă ca să râd de numele melodiei =)))).
Da, normal, și eu la fel. + Sunt atee de la 12 ani și am prietene pocăite. Ești om cu mine, sunt om cu tine :)).
https://www.youtube.com/watch?v=GCg_73j6c0A
I love this, tho =))
Gavrilutadaniel întreabă: