| PumpkinDoll a întrebat:

E normal ca rockerii sa se inteleaga bine cu manelarii?

8 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

E o prostie sa te certi pe tema muzicii, fiecare isi are gusturile lui, daca sunt oameni maturi se inteleg indiferent de criteriile astea.

Nici eu nu am treaba cu rock-ul si m-am inteles bine cu toti rockerii din preajma mea.

| Andreeush a răspuns:

De ce nu s-ar putea înțelege?
Nu trebuie să fie nimeni criticat datorită genului de muzică pe care îl ascultă.

| aXy99 a răspuns:

Niste satanisti.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Zici că nu-s tot oameni. Normal că se înțeleg dacă sunt maturi și nu se judecă pe criterii stupide.

| PumpkinDoll explică (pentru supadeceapa):

Asa era la mine la liceu.Bine,ca mai erau si glume gen''Ce faci bai roackere''dar erau toti ok.Era si un tip care mi-a spus mie ca nu suporta rock-ul si tot se intelegea foarte bine cu ei rolling on the floor

| supadeceapa a răspuns (pentru PumpkinDoll):

Eu până la 20 de ani am ascultat doar death metal laughing, dar mereu m-am înțeles bine cu toată lumea. Am și 2 prieteni apropiați maneliști. Un singur coleg m-a făcut satanistă, dar nu pentru că ascultam rock, ci pentru că aveam un lănțic cu o gheară de vultur la gât, wth rolling on the floor.

| PumpkinDoll explică (pentru supadeceapa):

Am ascultat si deathcore si post-hardcore/screamo si post-grunge si metalcore si punkrock(doar RAMONES rolling on the floor ) si k-pop.....si inca mai ascult, dar m-am inteles bine cu toata lumea... aproape rolling on the floorDaca esti dragut cu mine, i don t care ce asculti(am scris asa ca nu merge tastatura bine)

| supadeceapa a răspuns (pentru PumpkinDoll):

Prietenii mei sunt atât de drăguți încât vor să-mi trimită link-uri cu manele, dar pentru că știu că le răspund cu ''mi-e frică'', îmi trimit doar screenshot la maneaua pe care o ascultă ca să râd de numele melodiei =)))).

Da, normal, și eu la fel. + Sunt atee de la 12 ani și am prietene pocăite. Ești om cu mine, sunt om cu tine :)).

https://www.youtube.com/watch?v=GCg_73j6c0A
I love this, tho =))

Întrebări similare