| Cristi_1137 a întrebat:

E normal ca un baiat sa foloseasca fond de ten? eu am 15 ani aproape 16 si de 1 an am acnee. E groaznic. Ce credeti?(am folosit cateva tipuri de tratamente, zynerit de 4 ori pe zi si nu prea m-a ajutat) specific ca am acnee nu acnee vulgarahappy

Răspuns Câştigător
| PustoaicacuochiiCaprui a răspuns:

Buna Cristi. De fapt daca e o problema grava ca a ta poti folosi, dar sa iti dai cu atentie, pentru ca apoi sa nu se observe. Si varamiu se da cu fond de ten si are 18 ani, pentru ca are cosuri si ii e rusine. Deci Da poti sa te dai fara nicio rusine.

Succes!

| Cristi_1137 explică (pentru PustoaicacuochiiCaprui):

Ok, perfect acum imi poti spune cum as putea aplica cat mai subtil? nu vreau sa isi dea seama nimeni de chestia asta, adica sa nu se observe happy, cateva sfaturi de rog big grin multumesc de raspuns oricum

| CloseToYou a răspuns (pentru Cristi_1137):

Daca ai pielea mai uscata, e nevoie sa folosesti o crema hidratanta inainte, dar care totusi sa nu ingrase pielea(dar e in regula si daca aplici simplu doar fondul de ten). Fondul de ten il poti aplica cu degetele sau cu dischete(se vand in pachete de cate 100 si nu costa mult, vreo 3 lei),intr-un strat subtire:iei putin fond de ten si il aplici pe nas, obraji, frunte iar apoi cu miscari circulare il intinzi peste tot inspre exterior.Sa ai grija sa acoperi totul uniform si sa il intinzi pana sub barbie,altfel se vede diferenta intre fata si gat si sa ai grija si la linia de implantatie a parului,ai grija sa nu dai pe par ca se vede naspa.A,si fondul de ten sa aiba o nuanta cat mai apropiata de culoarea pielii tale,si sa fie pentru tipul de ten pe care il ai:pentru ten uscat, gras, mixt.Pe sub fondul de ten te poti da si cu corector, un baton verde pe care sa-l aplici pe cosuri(verdele e culoare complementara cu rosu si se neutralizeaza reciproc). Astea sunt doar niste sfaturi, tu faci cum crezi de cuviinta.Si nu asculta pe nimeni, e naspa sa nu te simti bine in pielea ta si e normal sa faci in asa fel incat sa-ti recapeti increderea in tine. Mult succes!:*:*>big grin

| Mortish a răspuns (pentru PustoaicacuochiiCaprui):

Da nu e doar pentru fete.

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Fondul de ten e doar pentru fete/femei, deci nu e normal in cazul persoanelor de sex masculin.

| catafan a răspuns (pentru mgtow):

Ma frate ma lasi?laughing Pur si simplu vrea sa arate mai bine si pentru respectul tau ai face orice pentru a arata mai bine happy! Si eu am trecut prin perioada asta si m-am dat cu fond de ten, dar nu cu orice fond de ten si conteazawinking

| AliceAne a răspuns:

Date cu o crema si apoi cu fond de ten si intinde bine, dupa aia sterge cu un servetel unde crezi ca e prea vizibil dar nu sterge apasat. Si astia care fac pe barbati paici si zic ca nu e normal ar trebui sa se uite in oglimda bine. oricine baieti/fete trebuie sa fie atenti la spect, te poti pensa dar nu subtire ca fetele asa cat sa nu ai sprancenele prea apropiate, te poti da cu fond de ten, poti da unghiile cu lac incolor. eu personl in asta vad un barbat frumos, nu sa fie paros cu unghiile roase rolling on the floor si etc. succes:*, fundita?

| Cristi_1137 explică (pentru AliceAne):

Mersi mult laughing, cate poti invata de la fete big grin, multumesc pentru raspunsuri.

| AliceAne a răspuns:

Scuza-ma "CloseToYou" dar daca alici fondul de ten simplu pe piele risti sa ti se dezvolte cneea big grin, eu nu am cosuri dar cand aplicam fondul de ten simplu ma trezeam a doua zi cu cate o mingie pe frunterolling on the floor

| catafan a răspuns (pentru AliceAne):

Delissa depinde si ce fond de ten, m-am dat si eu o perioada de 6 - 8 luni dar foloseam de la Loreal Paris sau mai e Revlon Photo Ready care se intinde foarte bine sau de la Maxfactor

| Baumgartner_Zaza_1994 a răspuns:

Buna! am si eu niste mici probleme cu cosurile astea. nu am tare multe de fapt 2-3 dar as vrea sa-mi recomande o fata niste creme pentru fond de ten big grin daca se poate multumescbig grin