| stefytzasmekerytza a întrebat:

E o chestie chiar complicata pentru mine.Nu stiu pentru voi dar eu am doar 13 ani si cred ca de asta deci pur si simplu m-am indragostit de un baiat mai mic decat mine si pur si simplu mi-e rusine sa-i spun.Si acum voi spuneti "Fa-ti curaj, spune-i si cu asta basta.Ca doar ce se poate intampla, nu?".Pai nu e chiar asa usor pentru ca el e mai smecheras de fel si se cam da asa la toate fetele si le cam fraiereste si mi-e frica sa nu faca asa si cu mine crying eeeee chiar aiurea crying

14 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Ești în clasa a VII-a, nu?
Drăguță, lasă dragostea deoparte și apucă-te de învățat, pentru că la anul dai examen. Şi, încă un pont: fii atentă la orele de gramatică!
În legătură cu "problema" ta.
Tu ești o zăpăcită, care crede că s-a îndrăgostit de un tip mai mic ca ea. Iar acum este pierdută într-un labirint al dragostei, și nu știe ce să facă, corect?
Degeaba îți mărturisești tu dragostea în fața lui, dacă el nici măcar nu știe cât face 2+2.
Orice ai face, tu ai de pierdut. Deoarece băieții la vârsta aia, nu prea gândesc. Dacă de pe acum se dă la toate fetele, imaginează-ţi cum va fi în câţiva ani.
Părerea mea este că ar trebui să-l uiţi.

| stefytzasmekerytza explică (pentru positivity):

Chestia e ca am incercat dar nu pot sa-l uit

suntserios
| suntserios a răspuns:

Prea tare asta, e smecheras si se da la fete la 12 ani

| stefytzasmekerytza explică (pentru suntserios):

Ce ti se pare asa ciudat?

| suntserios a răspuns (pentru stefytzasmekerytza):

Da nu mi se pare ciudat, mi se pare amuzant, prea amuzant.
E smecher, se da la fete si de Craciun plange ca nu i a adus Mos Craciun cartea de colorat preferata.

Eram sigura ca se va intampla asta toata lumea ne trateaza ca pe niste copii nimeni nu intelege ca ne-am maturizat.Ca sa va spun sincer el mi-a spus in felul urmator "Ma dau la toate fetele ca sa par amuzant dar mie imi place doar de una singura" dar nu a vrut sa`mi spuna care e sad

Pai normal ca va trateaza toata lumea ca pe niste copii, pentru ca asta sunteti la 12-13 ani.

Si nu v ati maturizat, asta doar voi credeti. Daca in ziua de azi copii stiu ce e aia sex la 10 ani, au iubite/iubiti la 12 ani nu inseamna maturizare, inseamna lipsa de educatie si influente proaste din partea societatii si a anturajului, inseamna stricarea copilariei.

Si ce ar trebui sa facem la varsta asta? Sa ne jucam leapsa si tara tara vrem ostas? Te rog...

Da asta ar trebui sa faceti, sa iesiti prin parc, o bicicleta, o pizza
nu probleme in dragoste si teste de sarcina

Pai facem si din astea da` avem si noi problemele noastre care pentru multi nu par chiar asa de complicate cum le vedem noi.

| MihaelaMiikii a răspuns:

Eu te-as sfatuii sa incerci sa te apropii de elwinking sa te joci cu elwinking nu are cum sa fie ''smecher'' la 12 ani.zic happy

| stefytzasmekerytza explică (pentru MihaelaMiikii):

Crede`ma e chiar smecher si se da la cam toate fetele din scoala

| mariusta13 a răspuns:

Mai antai zi unei prietene sal dantrebe daca te place, iar daca crezi ca face la fel si cu tine cum fac altele ancearca sa te andepartezi.

| stefytzasmekerytza explică (pentru mariusta13):

Pai i-am zis unei fete sa-l intrebe si a zis ca a zis "imi place de stefy da"
si apoi l-a intrebat "vrei sa fi u ea" si el a zis "nu" dar ew nu eram de fata