Sfatul meu sincer este sa nu tragi in piept am fost si eu in situatia ta in schimb eu tin la sanatatea mea. Este foarte periculos si in schimb risti sa te ineci cu fumul acela. Cred ca te`ai face mai rau de ras daca te ineci decat daca nu incerci
Daca ti-as explica cum, atunci nu te-as ajuta, ti-as face rau.
Eu te sfatuiesc sa te lasi, cat mai poti. In locul tau as fi mandra\ mandru ca nu stiu sa trag in piept. Crede-ma, toata viata ta o sa iti doresti sa te lasi de fumat, si nu o sa poti, de aceea [repet] te sfatuiesc sa te lasi acum!
Fumatul
- [in primul rand] dauneaza sanatatii,
- Costa bani [ acum iti dau parintii, dar doar nu crezi ca o sa iti dea ei toata viata?]
- Iti ingalbeneste dintii . [Cea mai oribila chestie din lume : sa ai dintii galbeni :-&]
Daca nu sti sa tragi in tine e cu atat mai bine, lasa`te de fumat, pentru ca daca fumezi mult timp fara sa tragi in piept risti sa faci cancer la gat
Iti spun direct. Tragi fum in gura si dupa aceea inhalezi aer in plamani. Asa fumul de tigara iti va ajunge in plamani. S-ar putea sa te ineci si sa tusesti o gramada si sa ti se faca greata. Dar dupa 1-2 zile te vei obisnui.