Nu sunt prieteni si lipsa de educatie. Elimina-i din lista pe cei ce uita. Eu asa am facut de-a lungul vietii si am ramas cu prieteni buni. Nu te necaji. Mai ai destul timp in fata. Probabil ca esti o fata mai sensibila. Trebuie sa-ti gasesti prieteni pe masura. Daca te cheama si Maria eu iti zic "La Multi Ani!", sa cresti mare si frumoasa.
Sall. De regula avem anumite interese. De sarbatori uram in stanga si in dreapta. De ce? Ca sa tinem acea relatie in functie. Nu se stie cand avem nevoie. Deci, totul este abureala, cum se spune. Rar cand cineva spune intr-adevar din suflet. Sa nu te superi, pe mine, de ziua mea de nastere, nici nu vreau sa aud. Nici nu vreau sa stiu cand este. De ce? Sa nu-mi para rau ca mai imbatranesc un an. La tine la fel. De ce sa te bucuri, sau de ce sa te intristezi? Decat lingusala mai bine deloc. Acum, eu din suflet, si sincer: Sa fi fericita si iubita. La Multi Ani, nu traieste viatala maxim. Pa!
Sunt prea egoisti. Invata-te minte si nu le mai spune tu la multi ani, asteapta sa faca ele asta.
Asa sunt unii. Dar poate nu o fac intentionat. Unii din ei! Restul... pur si simplu nu le pasa! Dar nu gandii negativ
Nu esti singura care pateste asta. De fiecare data cand aud ca este ziua cuiva ii spun La Multi Ani pentru ca nu ma doare gura(fata in fata sau la telefon) si nici mana ca sa scriu(pe facebook, etc.). Insa, cand vine vorba de ziua mea... pauza. Toti uita, nici nu stiau cand este si tot felul de motive de genul asta. Insa, cu ocazia asta, iti urez la multi ani si fie ca toate dorintele tale sa se indeplineasca si multa sanatate.
Te inteleg! Ma cheama Raluca Ioana, iar ziua mea de nastere e pe 8 ianuarie imediat dupa ziua de nume care e pe 7! Din cauza ca imi sarbatoresc zilele de nastere cat si de nume in iarna e greu sa dau o petrecere pentru ca multi nu au cum sa ajunga,asa cu nu toti se deranjeaza sa imi spuna la multi ani atata timp cat nu le ofer un motiv,excluzand ziua mea! Si multi uita de ziua mea! Singurii care mai imi spun "La multi ani" sunt cei din familie,colegii de scoala si cativa vecini, si vreo doua trei cunostinte care ma suna pentru ca stau mai departe!
Dar unii nu se mai deranjeaza sa iti zica la multi ani, ori uita ori nu au chef! Asa sunt unii...egoisti! Nu pune la suflet!
Oricum daca te cheama Maria eu iti urez LA MULTI ANI!:XSI La multi ani si pentru ziua ta de nastere(oricand ar fi),nu strica niciodata o urare, iti zic cat de sincer pot: La multi ani, sper sa ai parte de tot ce iti doresti!
Draga mea, vad ca si ID-ul tau e altul, nu Maria, deci este posibil ca ei să știe că te cheamă și Maria. Nu pune la suflet și nu te supăra pe ei.