anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu iubesc un baiat foarte mult el intr-o zi m-a sarutat si eu eram in culmea fericirii dar apoi parca nu se intamplase nimic si eram doar acei prieteni foarte buni cum fusese inainte de sarut. Desi el are prietena tot m-a sarutat si nu stiu ce sa fac? Sa lupt pentru el sau sa-l las si sa fim doar acei buni prieteni?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

N-are rost sa lupti pentru el, fiindca e clar ca nu ii pasa de tine. Si daca l-ai cuceri, in curand ar saruta alta pustoiaca fara sa-i pese ca e cu tine. Fii atenta, ca chestiile astea se razbuna. Daca tu nu tii cont ca are prietena si ii permiti sa te sarute si faze din astea, intr-o zi alta va face la fel cu prietenul sau sotul tau.

6 răspunsuri:
| JackieSue a răspuns:

Greu.sigh

Ori a fost o gluma proasta, ori chiar simtea ceva pentru tine si daca da e normal sa se ascunda din moment ce are prietena.
Spune-i sa vorbiti intre patru ochi si spune-i lui bla bla (ce ai tu de zis) si daca se fastaceste inseamna ca mintesmug.

| JackieSue a răspuns:

Greu.sigh

Ori a fost o gluma proasta,ori chiar simtea ceva pt tine si daca da e normal sa se ascunda din moment ce are prietena.
Spune-i sa vorbiti intre patru ochi si spune-i lui bla bla (ce ai tu de zis) si daca se fastaceste inseamna ca mintesmug.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Daca are prietena eu zic sa il lasi in pace! sigur a vrut sa faca o gluma cu tinewinking
mai sunt si alti baieti...gandeste-te ca nici tie nu ti-ar placea sa fii cu un baiat si el sa se sarute cu altele!

| alexa a răspuns:

Daca are prietena e clar ca nu te merita
gandeste. te ca aa ar face si cu tine.s.ar duce cu altele si le.ar saruta.eu zic ca mai bine sa vorbesti cu el sa. l intrebi de ce a facut asta, sa nu se mai repete pentru ca va avea de suferit toata lumea in povestea asta
ti.ar place sa fii in locul prietenei lui care nu a aflat? nu cred
si mai bine nu strica aceasta relatie de amicitie pe o reatie care e posibil sa nu mearga. dar mai intai vorbeste cu el, analizati.va sentimentele si apoi veti sti ce sa faceti cu voi
bafta

| machupicchu a răspuns:

Nu te mai imbata cu... un "pahar de apa rece". Ai gresit si gresesti cand iti place de un "baiat care are o prietena", sau ai impresia ca-ti place. Acel baiat si-a dat seama ca tu "alergi dupa el" si te-a sarutat din : curiozitate, mila, pentru a vedea "de ce esti in stare" "pana unde ai putea merge...", etc. sau mai bine zis : "cam cat de "naiva"(sa nu zic pr...)esti...
Revizuieste-ti sentimentele gandind "cu cap" si nu visand la "baieti pe care ii crezi asa cum vrei tu. Baietii sunt ca ei si trebuiesc acceptati asa cum sunt... si nu asa cum ti-ai dori sa fie.Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Problema este ca el nu e stilu de baiat care sa stea cu o fata asa mult decat daca o iubeste si eu chiar cred ca il iubesc deoarece il stiu de multi ani si din prima zi m.am simtit atrasa de el. Poate mi.au mai placut mie baieti dar toti au disparut usor usor din sufletul meu. In schimb el a ramas acolo. Eu doar sper ca acel sarut (mai exact cele 3 saruturi) sa fi fost adevarate. Dar nu stiu exact.