| kitty00 a întrebat:

Eu sunt şefa clasei a VI-a şi mă gândeam ce ar însemna să fiu un lider apreciat. Ce să fac? Adică absolut nu ştiu cum să mă implic. Mă gandeam la nişte reguli puse pe o tăbliţă şi să fie gen graffiti sau altcumva. Dar nici nu ştiu ce reguli... Ce alte idei mai aveţi, şi in legătură cu regulile dar şi cu altele.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca scrii niste reguli pe o tablita nu inseamna ca o sa fii si apreciata. Chestia e sa stii sa ii faci sa respecte niste reguli fara sa o faci pe 'sefa'. Nimanui nu ii plac sefii happy

| kitty00 explică (pentru anonim_4396):

Păi mă gandeam la nişte chestii gen graffiti care să le atragă pe elevi.Tu îmi pari cunoscut. De unde esti? thinking

| anonim_4396 a răspuns (pentru kitty00):

Pai sunt in clasa cu tine laughing

| kitty00 explică (pentru anonim_4396):

Daaaa,ai vrea tu b-).

| Smileyouarebeautiful a răspuns:

Pai eu cred ca ar trebui sa ajuti colegii care au nevoie de tine, in cazul in care au vreo problema sa incerci sa ii ajuti cat mai mult cu un sfat...Nu pune foarte multe reguli deoarece lumea se va plictisi si nu le va respecta(iti zic din propria experienta). Incearca sa fii un model pentru ceilalti, sa ai note bune la invatatura, sa nu tipi, sa nu te bati:)), daca cineva greseste nu il critica ci spune-i unde a gresit. Legat de reguli pai...ai putea ca sa le spui ca, dupa ce se suna, fiecare sa stea cuminte la el in banca, sa nu vorbeasca.In pauze sa nu se certe(iar daca se intampla acest lucru incearca sa intervii si sa ii impaci. Spune-le sa nu arunce ambalaje pe jos etc.In cazul in care nu te asculta nu tipa la ei si nu te enerva. Sper ca ti-am fost de ajutor!:* Si poate te ajuta:

http://autoeducare.ro/cum-sa-fii-un-bun-lider

Bafta:)

| motolo9ve a răspuns:

Nue obligatoriu sa ai cele mia mari note, dar trebuie sa te intelegi bine cu toti, sa le rezolvi problemele si sa fi intelegatoare si sociabila, sa incerci sai intelegi pe totitongue

| Lalaloveu a răspuns:

Eu zic ca ar fi mai bine sa nu faci reguli prea stricte gen nu alerga prin clasa sau altele. Daca vei face asta o sa te urasca. Fa ceva mai amuzant adica reguli de exemplu cand e ziua cuiva clasa trebuie sa ii faca o placere sau nu mai stiu o sa iti vina tie idei dar cam asa ceva si fa-le colorate si amuzante cu smiley face. Sper ca te-am ajutat

| gRasuPCH a răspuns:

Ca sa fi un lider bun de clasa nu trebuie sa ai absente, sa chiulesti, cand este o problema pe clasa tu trebuie sa te duci sa discuti cu profesorii sau directorii ..trebuie sa ai note mai mari fata de restul clasei, trebuie sa stii sa aplanezi un conflict (o cearta) sa nu se ajunga la atele mai mari ....sunt multe

| xBodu a răspuns:

Trebuie sa fi impunatoare, sa te si intelegi cu toti in acelasi timp si sa ii ajuti pe toti cu ce poti tu!