Cred ca asta te poate ajuta http://www.descopera.org/vampirismul-aspecte-psihologice/
Salut! :*
Sincer, nu cred! Toti ne nastem oameni...doar ca pe parcursul vietii unii o iau razna.
V-a prostit rau Twillight. Niciodata vampirii nu au fost, nici macar ca si concept asa cum sunt prezentati in rahatul ala de carte(Twillight)
Se spune ca inainte oamenii care doreau sa fie nemuritori cu canini ascutiti se asezau pe iarba langa un copac si puneau un caine sau o pisica sa treaca peste ei.De preferat pisica.succes
Nu exista vampiri.Dar oricum daca existau un om trebuia sa faca ceva si daca e aparea in reviste sau ceva.EU NU CRED NIMIC
Nu stiu ce sa cred, intr-o noapte cand ma urcam la etaj(in casa) am vazut o umbra neagra cu niste colti lungi pe perete, m-am speriat putin dar am continuat sa urc. A 2-a zi, cand am vrut din nou sa urc m-am bagat in camera mea de la etaj. Dupa vreo 10 min am auzit niste strigate ciudate si niste sunete infioratoare, am coborat in camera bunicii mele dar ea nu auzise nimic. M-am speriat foarte rau atunci dar nu aveam ce face asa ca rar vad "stafia cu colti" pe perete si mi-e foarte teama dar cand vreau sa "vorbesc"cu ea dispare
. Sper ca team putut ajuta!
Eu cred ca da intr-o tara (nu-i mai stiu numele)nu departe de cimitir s-au gasit cadavre de caini, pisici si diferite animale imprastiate peste tot fara sange in corp
.Ciudat nu? Eu nu stiu o exlpicatie pentru asta dar sper ca vam dat ceva de gandit
. Bafta!
Si daca vreti sa fiti vampiri prindeti un liliac si puneti-l sa va muste de gat dupa muscati si voi pe altcineva ![]()
NU, normal ar fi interesant dar nu. Dumnezeu creat to
t dar nu si monstrozitati, creaturi mitice.E pura fictiune.
Eu cred ca exista deoarece in aceasta lume e greu sa tii echilibrul si exista prea multe lucruri care nu le putem explica
Andre9 întreabă: